- 27 Mart 2019
- 29.020
- 103.684
Minnoş ben sen beğendik bunu bu dursun o zamanWuuu bu da güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minnoş ben sen beğendik bunu bu dursun o zamanWuuu bu da güzel
Evet kuzum sunum yaptım valla yapmak kolay ya resim çekmektenEllerine sağlık canım sunum yaptın mı
EvetMinnoş ben sen beğendik bunu bu dursun o zaman
Ohhh bizede bi sunum yap o zaman beybiDayanamam herhalde tadarım annemi damadı anneler gününe fincan hediye aldı o Gwldi akşam kahve içicmw onla yanına da tatlı koyarım
BencedeEvet kuzum sunum yaptım valla yapmak kolay ya resim çekmekten
TabikiOhhh bizede bi sunum yap o zaman beybi
Ateş ediyorsun bebekMinnoş ben sen beğendik bunu bu dursun o zaman
Üzerimizdeki sorumluluk gidiyo ya o his muazzamBencede
Bende tarifi alır almaz tetikliyor yap melike yapÜzerimizdeki sorumluluk gidiyo ya o his muazzam
Ellerin dert görmesin canım.Evet bebeğim tatlı mı yaptım yemek yaptım alışveriş birsürü iş valla sen napiyon
Kavga vardı onu izliyodum köpeğini sen nasıl arabada bırakırsın yazık ya seni hayvan haklarına şikayet ederim diye bı kadın deliriyodu .bebeklinick nirdesin
Aynen.banada bi rahatlama geldiBende tarifi alır almaz tetikliyor yap melike yap
Allah razı olsun canım benim artık oturuyoruzEllerin dert görmesin canım.
Oturuyorum
Izledigin için dikkati üstüne çekmişsin beybiKavga vardı onu izliyodum köpeğini sen nasıl arabada bırakırsın yazık ya seni hayvan haklarına şikayet ederim diye bı kadın deliriyodu .
Bende izliyodum bana sen taniyomusun bu adamı filan diyo haydaaa bı anda kavganın içinde buldum kendimi .
Hahahaha.
Beni yanına yandaş edecekti niyeti oydu aslındaIzledigin için dikkati üstüne çekmişsin beybi
Sağol beybimBeni yanına yandaş edecekti niyeti oydu aslında
20 dakika kaldı iftara
Allah sizlerinkini kabul etsin
Görev alınca tamamlamak istiyor insanAynen.banada bi rahatlama geldi