- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Hep benim kızın uyuduğu saate getiriyon sessiz sinama gibi bakiyomHey yavrum coşmaya beni mi beklediniz ben izledim sizi yoktu böyle kopuşlaaarşarkıya bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep benim kızın uyuduğu saate getiriyon sessiz sinama gibi bakiyomHey yavrum coşmaya beni mi beklediniz ben izledim sizi yoktu böyle kopuşlaaarşarkıya bayıldım
Hoşbuldum gülüümmm iyiyim sanki daha ayılamadım ama sen nasılsın minnosHoş geldin nasılsın
Şey benimkiler hep uyanık olduğu için o konuda empati yapamıyom affetHep benim kızın uyuduğu saate getiriyon sessiz sinama gibi bakiyom
Garatudum çatalkaram hoşgeldin özledik çokça, bi daha gitme uzaklara
Tutun beni bdv ye salman gitmem bende sizi özlrdimGaratudum çatalkaram hoşgeldin özledik çokça, bi daha gitme uzaklara
Kalbini yidigimASSOSyal canım zat-ı şahanem
Kalbini yidigim
Vermem seni ellere vermemiyisin dimi dutumTutun beni bdv ye salman gitmem bende sizi özlrdim
Buna şükür bitanem sizi gördüm iyi oldum sen nasılsınVermem seni ellere vermemiyisin dimi dutum
Msspare ye dün bütün gece fırça kaydım korkarak yorum yapar artık senide dudmak lazımTutun beni bdv ye salman gitmem bende sizi özlrdim
Tutun beniiiiMsspare ye dün bütün gece fırça kaydım korkarak yorum yapar artık senide dudmak lazım
Msspare ye dün bütün gece fırça kaydım korkarak yorum yapar artık senide dudmak lazım
Tutun beniiii
Çok şükür kuzum, bizde seni gördük daha iyi olduk bayram şekeriBuna şükür bitanem sizi gördüm iyi oldum sen nasılsın
Nasılsın güzellikÇok şükür kuzum, bizde seni gördük daha iyi olduk bayram şekeri
Iyiyim şükür cocom sen nasılsınNasılsın güzellik
Bdv sizi sevdiklerinizden alıyor ama yaklaşmayın cısssssss (kamu spotu )Migrenben Bu bdv başa bela, bende alamıyorum kendimi ordan yaw