- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
İyi bari azmis ama şekersiz bir alissan içmeye ne diyeceksin biliyormusun ben kahve icmiyirmusum tadını anliyacaksin bıraksanTek küp şeker
Kız ortasını açıp iyice bak öyle yaparsın
Giderdin şimdiye
Oh be tırstım birdenAyy hareketlere bak bide seviniyor niye rahat durmuyor sen
Bıtanesinde görünce hepsini atarımKız ortasını açıp iyice bak öyle yaparsın
Arada sade de içiyorum canım o sıkıntı olmuyoİyi bari azmis ama şekersiz bir alissan içmeye ne diyeceksin biliyormusun ben kahve icmiyirmusum tadını anliyacaksin bıraksan
Perşembe okumalar başlıyor yasakliyorum sana bdv yi bura neyine yetmiyor kuzuOh be tırstım birden
Bayram birlikteyiz
limoncu gitmiş
Aslında bayağı aksi aksi konuşan alaya alan filan olmuş birbirini.Oh be tırstım birden
Bayram birlikteyiz
limoncu gitmiş
Konuyu de hele bakayımOh be tırstım birden
Bayram birlikteyiz
limoncu gitmiş
Sen yeme incirBıtanesinde görünce hepsini atarımbunda Kürt varsa diğerlerinde de yumurtaları vardır ve ben goreniyorumdur diye
Yani düzgün kurutmus biyer olmalı bıtanesinde bile çıkmamalı.
Fakat ne yazık ki çıkıyor.
Kendi dalimizdakileri kurutabilirim aslında ama dut agacini bilirsin insanın kollarına toplarken alerji yapıyor . O yüzden hiç oralı da olamıyorum
Aman bir tatlı olayından ne buyuttum bende .boşver beni
Anneler gününde eşimle kavga ettimKonuyu de hele bakayım
Gittim benAnneler gününde eşimle kavga ettim
Doğru ama bi şi beni oraya sürüklüyor duramıyorum yazıyorumPerşembe okumalar başlıyor yasakliyorum sana bdv yi bura neyine yetmiyor kuzu
Biber sürerim ağzınaDoğru ama bi şi beni oraya sürüklüyor duramıyorum yazıyorum
Nasıl niyeGittim ben
Oda durmadı hakaretler yaptıAslında bayağı aksi aksi konuşan alaya alan filan olmuş birbirini.
Bence onlarda ban yemeliydi ya neyse şikayet edilmemisler demek
Buda buda kurtlu diye diye ziyan edeceğine hiç yeme canımDimi .
Öyle.Oda durmadı hakaretler yaptı
Bekle artık ne kaldıBir şeyler yiyip yatsam artık bu seferde namaza kalkamiyorum