Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Biz biraz eski dizilerden gidiyoruz valla🤣🤣 çiçek taksiyi izledik final bölümü kaldı son onuda yarın bitiricez 2. Kez 7 numara ya dönücem bilmiyorum biliyomusun🤣🤣

Ben ağlayamadım🤣🤣 Herkes bana bakıyo bekliyo benim daha çok gülesim geldi. Zorladım zorladım yok olmadı🤣🤣
Kız almada da ağlamıyım diye çok sıktım kendimi ama içim çok kötü oldu 😬😬
Ben çok saçma biyerde ağladım :KK70: :KK70:
Eniştem çok izlerdi TRT bir de.
Ben izlemedim bilmem.
Çocuktum o zamanlar 🤷ilgumi cekmezdi .

Yaş kaç mimariye 🌺

Eniştem çok izlerdi TRT bir de.
Ben izlemedim bilmem.
Çocuktum o zamanlar 🤷ilgumi cekmezdi .

Yaş kaç mimariye 🌺
Yaa ben şuanki dizileri gördükce eskiler dhaa ilgimi çekiyor valla şuankilerde hep bi entrika hep bi dram çarpık ilişki 😒

1 hafta sonra 26 olucam canım senin😍

Bana gönder sen onu ben onu yorarim
Sipaya bak hele

Sağlıkla buyusun kaç yaşında annesi .

Lafliyorduk öyle.hayaller hayatlar 😂
Getireyim ablası mıncir Görüntü 20 aylik haraketler sanırsın 5 yaşında büyümüşte küçükmüş Niloya aç diyor başka birşey demiyor saklıyorum teli getir diyor fena fena 😂

Yaa ben şuanki dizileri gördükce eskiler dhaa ilgimi çekiyor valla şuankilerde hep bi entrika hep bi dram çarpık ilişki 😒

1 hafta sonra 26 olucam canım senin😍
Bende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.
Sahurda lokmalar boğazıma dizildi ağlaya ağlaya en son bıraktım yemiyorum ben dedim
Duşa girdim rahatladım🥺 harap oldum yaa.

28 oldum yakınlarda 😊

Getireyim ablası mıncir Görüntü 20 aylik haraketler sanırsın 5 yaşında büyümüşte küçükmüş Niloya aç diyor başka birşey demiyor saklıyorum teli getir diyor fena fena 😂
Yaaaa .
A bebeğim benim🙈 folik asit bebekleri bunlarrr. Çok zekiler o yüzden. Basedemiyoruz 😅😅😅

Kutlama mesajı yazdım 👏 adım topiginde attigim adımları paylaştım 👏 geldim 😄 biz yürüyüş yapiyoz gelmek isteyen olur mu acaba😄😍🤩
Ne çok özledim yurumeyi.
Belki inandiramam hergun 8-9-10 genelde 10 km ve hergunnnn yuruyorduk.
Yasaklar geldi
Ve çok özledim 😓

Ben evlenirken eşya yerlestiryorduk mutfak.esyalri dolabın üstüne çok kullanmayacağım büyük tencereleri koymak icin.merdivene çıktım inerken en son basamağı görmedim bacak boşluğa geldi ve bükülüdu yan bağlar hasar almış
Yaa😑😑😑😑

Bende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.
Sahurda lokmalar boğazıma dizildi ağlaya ağlaya en son bıraktım yemiyorum ben dedim
Duşa girdim rahatladım🥺 harap oldum yaa.

28 oldum yakınlarda 😊
İşte o yüzden izleyemiyorum. Zaten hayatımıza bakarmısın hastalıklar savaşlar hiç normal bişey yok 1 saat dizi izleyip kafa dağıtayım diyosun daha beter oluyosun😬😬

😍😍😘

X