- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah diyelim yineValla bazen bana da öyle geliyo ama gelicekler inşallah
Sağolasın bitanem birgünde satınını yerim bakalım aradı farkı öyle anlarım tad olarak
Ay ne güzel yaa bende ağustos nikah. Eylül düğün ama hep eylülde evlenmişim gibi hissediyorum o zaman hayatım değişti cünkü
EevetPropolis damla şelinde mi kullanıyorsun ?
Çok şükürki kurtulmuş. Bugün bi konuya denk geldim bdv de 2017ymiş ama konu bugün üstlerdeydi. Çok ğzüldümBı tanidigim da evlendi ertesi sabah ayrılmıştı .
Adam gece psikopat çıkmış 12 saat anca sürdü aynı evde kalmaları.
Kız ah masum masum neye uğradığını şaşırmıştı
Yoo sen premsessin,ikiz olamayızAynı burç aynı yükselen ve aynı şeyleri sevmiyorum Biz ikiz miyiz zerroş
Ne olmuş ne anlatıyorduÇok şükürki kurtulmuş. Bugün bi konuya denk geldim bdv de 2017ymiş ama konu bugün üstlerdeydi. Çok ğzüldüm
Sende düşessindir belkiiiYoo sen premsessin,ikiz olamayız
Kötü kalpliyse olurSende düşessindir belkiii
En azından ailesi oğlunun hatasını biliyormuş20 günlük evlilik yaşadım eşi.olucak eve 10 gün gelmedi ahileriyle büyük kavga etti sonra gitti yurt dışına 5 ay sonra aradı beni abileri babası aile red etti sonra öğrendim ki borçları varmış başka kadin varmış başka başka işleri varmış ben aileyle görüşüyorum onlar beni bırakmadılar kaynanam kayınbabam kadınlar eltiler hepsi var koca yok hahahah
Hepsi red etti eşi bu yani benim ayrilik
Inşallah kina gecesi yapalım inslalah sonra ağlarız yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlarTüylerim ürperdi ya insan gerçekten kime nasıl güvensin .. bilemiyor.
Ama Allah güzel yazılar yazsinbir yıla kalmaz güzel bı kapı açılır da kutlarız burada inşallah
Saracoğlu sitesinde damla su bazlı diye satılıyor ama onda da alkol mu var acabaEevet
Egricayir ve beeo nun var .
Beeonun ki alkolde cozeltilmis diye egricayira döndüm ben .
Evlendikleri ilk akşamdan başlamış şiddet sürekli şiddet görmüş. Aileside arkasında durmamuş ama çok şükürki güncel durumunda boşanmış şuan daha iyi şartlarda yaşıyormuşNe olmuş ne anlatıyordu
Varmı düşüncen canımInşallah kina gecesi yapalım inslalah sonra ağlarız yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlar
Aynen öyle en önemlisi ALLAH biliyorEn azından ailesi oğlunun hatasını biliyormuş
İnşallah hayat karşına çok daha güzel şeyler getirsin
Nasip bilmiyorum ki güvenim alt üstVarmı düşüncen canım
Sen iyiniyetli birisin eminim ki hersey çok güzel olacak senin için CanımAynen öyle en önemlisi ALLAH biliyor
Kızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsinbende yeriemi lalayim
Rabbim kalbine o sıcaklığı ve güveni tekrardan verir canım. İnşallah çok iyileri çıkacaktır eminimNasip bilmiyorum ki güvenim alt üst
Güvenilir insanlar da var ama bence biraz kendini dinle , zamana bırak , yaraların iyileşsinNasip bilmiyorum ki güvenim alt üst