- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Sorma birde işin içinde paylaşmak olunca gaza geliyorsun canım herkes yapiyo bende yapıcam doteSağlıklı yasamdan ödün vermemek icinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma birde işin içinde paylaşmak olunca gaza geliyorsun canım herkes yapiyo bende yapıcam doteSağlıklı yasamdan ödün vermemek icinnnnn
BağlantılıBilmiyodum ama insülin direncim biraz varmış bak bağlantılımı
Ben hiç sonunu getiremedimSorma birde işin içinde paylaşmak olunca gaza geliyorsun canım herkes yapiyo bende yapıcam dote
Matofin verdi doktorum canım onuda 2 dozdu baştan miğdem kaldırmadı sonra tek doza düştüm. Ama ramazanda pek içmedim desem yeridir. Dur şimdi gidemde içemBağlantılı
Glifor diaderm inofolic filan yazmadilar mi bsey
Ya bazen oluyo bendede ama zorluyorum canimBen hiç sonunu getiremedim
Geçen gün su hedefi koydular verimli gün geçirme topiginde.
Üçüncü gün ben yoktumasadadsfaddawfs
Ben hala devam kendimceBen hiç sonunu getiremedim
Geçen gün su hedefi koydular verimli gün geçirme topiginde.
Üçüncü gün ben yoktumasadadsfaddawfs
İç iç lütfen.Matofin verdi doktorum canım onuda 2 dozdu baştan miğdem kaldırmadı sonra tek doza düştüm. Ama ramazanda pek içmedim desem yeridir. Dur şimdi gidemde içem
AzimYa bazen oluyo bendede ama zorluyorum canim
İçtim canımİç iç lütfen.
Ay sejde vardin demi.Ben hala devam kendimce
Benim dayanman zor arada bir gidiyor gözlerSahura kaa burdamıyız
Teşekkür ederimGecmiş olsun canımm
Evet bugün kalkcaktı yarına gelirdir benceAy sejde vardin demi.
Niloyanin bani kalktı mı peki
A a a a aaa ama nasıl olur sana noldu bugünn kahvemmBenim dayanman zor arada bir gidiyor gözler
Gidecem miBenim dayanman zor arada bir gidiyor gözler
Gidici belli kiGidecem mi
Bazen oluyor bana canım pilim bitiyor bugün o günlerden biri eş çocuk yorucu olabiliyor bazen bir tane ilacım var sinüzit için yan etkisi uyku yapıyor içince beni bammuk gibi yapıyorEvet bugün kalkcaktı yarına gelirdir bence
A a a a aaa ama nasıl olur sana noldu bugünn kahvemm
Bence deGidici belli ki
Büyük bir ihtimal paremGidecem mi
Aynen canım çok severim azim