- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Herkezi uyuttum işlerimi bitirdim size geldim işte bendeCamim islerim vardı biraz ondandir ne yapiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkezi uyuttum işlerimi bitirdim size geldim işte bendeCamim islerim vardı biraz ondandir ne yapiyorsun
Hayır ağız tadıyla da aglayamiyoruz.İşte o yüzden izleyemiyorum. Zaten hayatımıza bakarmısın hastalıklar savaşlar hiç normal bişey yok 1 saat dizi izleyip kafa dağıtayım diyosun daha beter oluyosun
Off ınş bitince yaza rahatca yururuz bebeğim yaNe çok özledim yurumeyi.
Belki inandiramam hergun 8-9-10 genelde 10 km ve hergunnnn yuruyorduk.
Yasaklar geldi
Ve çok özledim
Geçmiş olsun kuzum❤Ben evlenirken eşya yerlestiryorduk mutfak.esyalri dolabın üstüne çok kullanmayacağım büyük tencereleri koymak icin.merdivene çıktım inerken en son basamağı görmedim bacak boşluğa geldi ve bükülüdu yan bağlar hasar almış
Evet canım yarışma bitti, cantanem birinci oldu ama daha önce o kazandığı için ikinciye devrediyor ikinci yüksek puan kazanmış oldu❤Neyin kutlaması canım.
Cantanem mi ?
Sen bahcende mi yuruyosun yürüyüş bandinda mi ? Şuan nasıl nerede yuruyosuuuunOff ınş bitince yaza rahatca yururuz bebeğim ya
Saolasin bi tanemGeçmiş olsun kuzum❤
Ay dün biraz denk geldim onaHahaaajjj Allah seni çukur izle çukur ağlamak Garanti
Ahaha bana birde üşüme gelir hemen ağlayıncaHayır ağız tadıyla da aglayamiyoruz.
Burundan sümük filan yarışa giriyor gözyaşıyla sonra burnum tikaniyo ağlayım mi nefes almaya mi calisayim burnumu mu cekeyim.cekilmiyo da kanal tikaniyo o an
Gecmiş olsun canımmBen evlenirken eşya yerlestiryorduk mutfak.esyalri dolabın üstüne çok kullanmayacağım büyük tencereleri koymak icin.merdivene çıktım inerken en son basamağı görmedim bacak boşluğa geldi ve bükülüdu yan bağlar hasar almış
Ah inanamazsın odanın içinde deli dana gibi yürüyorumSen bahcende mi yuruyosun yürüyüş bandinda mi ? Şuan nasıl nerede yuruyosuuuun
Evvveeeett
Birazla nasıl anladinda ağladın kuzummmAy dün biraz denk geldim ona
Ahaha bana birde üşüme gelir hemen ağlayınca
Sahura kaa burdamıyızHerkezi uyuttum işlerimi bitirdim size geldim işte bende
Ayyy sekerin mi dusuyo senin anneeeemAy dün biraz denk geldim ona
Ahaha bana birde üşüme gelir hemen ağlayınca
Sağlıklı yasamdan ödün vermemek icinnnnnAh inanamazsın odanın içinde deli dana gibi yürüyorum
Ağlamadımki ağlamalarımı gördüm çokta dikkatli bAkmadım bulaşık toparlıyodum dikkat etseydim belki ağlardımBirazla nasıl anladinda ağladın kuzummm
Ya sen ?Sahura kaa burdamıyız
Aaa öylemi oluyormuşş bak hiç bilmiyodummAyyy sekerin mi dusuyo senin anneeeem
EvetAaa öylemi oluyormuşş bak hiç bilmiyodumm
Hiç emin değilim ponçik bedenim buna dayanabilirmiYa sen ?
Bilmiyodum ama insülin direncim biraz varmış bak bağlantılımı