- 18 Kasım 2020
- 20.480
- 49.362
Yaaaa zerroş ben neden prensesimYoo sen premsessin,ikiz olamayız
Ben ne bileyim ayol,biz seni böyle tanıdık. Asıl sana sormalı ,akrep burcu olupta nasıl prenses olabildinYaaaa zerroş ben neden prensesim
Ay deli .Kötü kalpliyse olur
Ne dizisiymis o
Kına gecesi yapmadim benInşallah kina gecesi yapalım inslalahsonra ağlarız yüksek yüksek tepelere ev kurmasinlar
Ben ona bı guvenemedim.Saracoğlu sitesinde damla su bazlı diye satılıyor ama onda da alkol mu var acaba
Dur bakayim vardır kesin.Saracoğlu sitesinde damla su bazlı diye satılıyor ama onda da alkol mu var acaba
Paylasilmamis içerik kismi.kutu üstünde .Saracoğlu sitesinde damla su bazlı diye satılıyor ama onda da alkol mu var acaba
Dutun yazısını alintilamis.
Ay çok güldüm ya tepkine
BuradayımKahve __Kokusu neredesin
Dimi esas soru buBen ne bileyim ayol,biz seni böyle tanıdık. Asıl sana sormalı ,akrep burcu olupta nasıl prenses olabildin
Benim uyku geldi yada yoruldumDutun yazısını alintilamis.
Bende yerimi alayım yazmis
Bende bir canavar var canım telefonu alana kadar atla karayı seciyom uyududa anca alabildimÇok şükür canım zahmet oldu girmeseydin
Dut artık burada toplanıyoruz hadi gelin demişBenim uyku geldi yada yoruldum
Anlamadım
Bende yerimi alayim derken banlanican mi dedi
Biz biraz eski dizilerden gidiyoruz vallaNe dizisiymis o
Ben ağlayamadımKına gecesi yapmadim ben
Aglamaktan kurtuldum
Gerçi kız almada da ağlamadım.
Duvagimi cekistiriyosunuz saçım bozulcak.diye dolanıyodum habire
Bana gönder sen onu ben onu yorarimBende bir canavar var canım telefonu alana kadar atla karayı seciyom uyududa anca alabildimnapiyonuz bakem
Yok kız yaprak sarması yordu bugün bahçede değildik ama.bayram da ordayızDut artık burada toplanıyoruz hadi gelin demiş
O da bende yerimi alayim demiş
Uyku mu deme yaa.
Uyuyacak misinyorulmussundur tabi bağ bahçe yorar