Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Eniştem çok izlerdi TRT bir de.
Ben izlemedim bilmem.
Çocuktum o zamanlar ilgumi cekmezdi .

Yaş kaç mimariye

Eniştem çok izlerdi TRT bir de.
Ben izlemedim bilmem.
Çocuktum o zamanlar ilgumi cekmezdi .

Yaş kaç mimariye
Yaa ben şuanki dizileri gördükce eskiler dhaa ilgimi çekiyor valla şuankilerde hep bi entrika hep bi dram çarpık ilişki

1 hafta sonra 26 olucam canım senin

Bana gönder sen onu ben onu yorarim
Sipaya bak hele

Sağlıkla buyusun kaç yaşında annesi .

Lafliyorduk öyle.hayaller hayatlar
Getireyim ablası mıncir Görüntü 20 aylik haraketler sanırsın 5 yaşında büyümüşte küçükmüş Niloya aç diyor başka birşey demiyor saklıyorum teli getir diyor fena fena

Yaa ben şuanki dizileri gördükce eskiler dhaa ilgimi çekiyor valla şuankilerde hep bi entrika hep bi dram çarpık ilişki

1 hafta sonra 26 olucam canım senin
Bende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.
Sahurda lokmalar boğazıma dizildi ağlaya ağlaya en son bıraktım yemiyorum ben dedim
Duşa girdim rahatladım harap oldum yaa.

28 oldum yakınlarda

Getireyim ablası mıncir Görüntü 20 aylik haraketler sanırsın 5 yaşında büyümüşte küçükmüş Niloya aç diyor başka birşey demiyor saklıyorum teli getir diyor fena fena
Yaaaa .
A bebeğim benim folik asit bebekleri bunlarrr. Çok zekiler o yüzden. Basedemiyoruz

Kutlama mesajı yazdım adım topiginde attigim adımları paylaştım geldim biz yürüyüş yapiyoz gelmek isteyen olur mu acaba
Ne çok özledim yurumeyi.
Belki inandiramam hergun 8-9-10 genelde 10 km ve hergunnnn yuruyorduk.
Yasaklar geldi
Ve çok özledim

Yaa

Bende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.
Sahurda lokmalar boğazıma dizildi ağlaya ağlaya en son bıraktım yemiyorum ben dedim
Duşa girdim rahatladım harap oldum yaa.

28 oldum yakınlarda
İşte o yüzden izleyemiyorum. Zaten hayatımıza bakarmısın hastalıklar savaşlar hiç normal bişey yok 1 saat dizi izleyip kafa dağıtayım diyosun daha beter oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…