- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.683
Eniştem çok izlerdi TRT bir de.Biz biraz eski dizilerden gidiyoruz vallaçiçek taksiyi izledik final bölümü kaldı son onuda yarın bitiricez 2. Kez 7 numara ya dönücem bilmiyorum biliyomusun
Ben ağlayamadımHerkes bana bakıyo bekliyo benim daha çok gülesim geldi. Zorladım zorladım yok olmadı
Kız almada da ağlamıyım diye çok sıktım kendimi ama içim çok kötü oldu
Ben çok saçma biyerde ağladım
Yok kız yaprak sarması yordu bugün bahçede değildik ama.bayram da ordayız
Hoşgeldin kuşumBende bir canavar var canım telefonu alana kadar atla karayı seciyom uyududa anca alabildimnapiyonuz bakem
Aynen bende menüsküs var bacağı uzat topla öldümİnsanın sırti mahvokuyor ya
Genç yaşta nasıl yakalandin yaAynen bende menüsküs var bacağı uzat topla öldüm
Yaa ben şuanki dizileri gördükce eskiler dhaa ilgimi çekiyor valla şuankilerde hep bi entrika hep bi dram çarpık ilişkiEniştem çok izlerdi TRT bir de.
Ben izlemedim bilmem.
Çocuktum o zamanlarilgumi cekmezdi .
Yaş kaç mimariye
Getireyim ablası mıncir Görüntü 20 aylik haraketler sanırsın 5 yaşında büyümüşte küçükmüş Niloya aç diyor başka birşey demiyor saklıyorum teli getir diyor fena fenaBana gönder sen onu ben onu yorarim
Sipaya bak hele
Sağlıkla buyusun kaç yaşında annesi .
Lafliyorduk öyle.hayaller hayatlar
Bende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.Yaa ben şuanki dizileri gördükce eskiler dhaa ilgimi çekiyor valla şuankilerde hep bi entrika hep bi dram çarpık ilişki
1 hafta sonra 26 olucam canım senin
Kutlama mesajı yazdım
Yaaaa .Getireyim ablası mıncir Görüntü 20 aylik haraketler sanırsın 5 yaşında büyümüşte küçükmüş Niloya aç diyor başka birşey demiyor saklıyorum teli getir diyor fena fena
Hoşbulduk balim napiyon görüşemedik bugün pekHoşgeldin kuşum
Ne çok özledim yurumeyi.Kutlama mesajı yazdımadım topiginde attigim adımları paylaştım geldim biz yürüyüş yapiyoz gelmek isteyen olur mu acaba
Ben evlenirken eşya yerlestiryorduk mutfak.esyalri dolabın üstüne çok kullanmayacağım büyük tencereleri koymak icin.merdivene çıktım inerken en son basamağı görmedim bacak boşluğa geldi ve bükülüdu yan bağlar hasar almışGenç yaşta nasıl yakalandin ya
Anaaa uyuz kadın dogumcu kutu kutu icirmisti ondanmiYaaaa .
A bebeğim benimfolik asit bebekleri bunlarrr. Çok zekiler o yüzden. Basedemiyoruz
Neyin kutlaması canım.Kutlama mesajı yazdımadım topiginde attigim adımları paylaştım geldim biz yürüyüş yapiyoz gelmek isteyen olur mu acaba
YaaBen evlenirken eşya yerlestiryorduk mutfak.esyalri dolabın üstüne çok kullanmayacağım büyük tencereleri koymak icin.merdivene çıktım inerken en son basamağı görmedim bacak boşluğa geldi ve bükülüdu yan bağlar hasar almış
İşte o yüzden izleyemiyorum. Zaten hayatımıza bakarmısın hastalıklar savaşlar hiç normal bişey yok 1 saat dizi izleyip kafa dağıtayım diyosun daha beter oluyosunBende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.
Sahurda lokmalar boğazıma dizildi ağlaya ağlaya en son bıraktım yemiyorum ben dedim
Duşa girdim rahatladımharap oldum yaa.
28 oldum yakınlarda
Camim islerim vardı biraz ondandir ne yapiyorsunHoşbulduk balim napiyon görüşemedik bugün pek
EvvveeeettAnaaa uyuz kadın dogumcu kutu kutu icirmisti ondanmi
Hahaaajjj Allah seni çukur izle çukur ağlamak GarantiBende dün cukurovayi yeniden izlemeye başladım.
Sahurda lokmalar boğazıma dizildi ağlaya ağlaya en son bıraktım yemiyorum ben dedim
Duşa girdim rahatladımharap oldum yaa.
28 oldum yakınlarda