- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.566
Tatlın tadı güzel miydi Kurabiyem onu anlat.bizeSizi okuyorum a böylee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlın tadı güzel miydi Kurabiyem onu anlat.bizeSizi okuyorum a böylee
Şey aslında maden suyu idi ama bıraktım daha çok şişirdi can çekişiyorum şuanNe icerekkkkkk
Ah güzelim benim Rabbim onun cezasını versin sana da en güzel kapılarını açsınYok canım burda varmış sevgilisi buraya kesin dönüş yapmıştı ooo ne düğün yapıldı bir bilsen ordada varsa bilmem olabilir
Abisi kalp.krizi falan geçirdi biz.onder.olduk diye neler oldu.neler bi.anlatsam neyse boşverin
Bı tanidigim da evlendi ertesi sabah ayrılmıştı .Yok canım burda varmış sevgilisi buraya kesin dönüş yapmıştı ooo ne düğün yapıldı bir bilsen ordada varsa bilmem olabilir
Abisi kalp.krizi falan geçirdi biz.onder.olduk diye neler oldu.neler bi.anlatsam neyse boşverin
Harika olmuş valla çok hafifti bayıldık bizTatlın tadı güzel miydi Kurabiyem onu anlat.bize
Herkes Bayram temizliğine de kalkismis annem filanda yaprak sariyormusŞey aslında maden suyu idi ama bıraktım daha çok şişirdi can çekişiyorum şuan
MssPARE kız dur banlanma önümüz bayram
Ne pisirmisssss.Tatlın tadı güzel miydi Kurabiyem onu anlat.bize
Allaha emanet olTatlı uykular vedalasiyim bari hemen asdafsdadafs
Amin inşallah canım dua edin emiAh güzelim benim Rabbim onun cezasını versin sana da en güzel kapılarını açsın
Aynen çok güzel görünüyor bide hafif tatlıNe pisirmisssss.
Yarışmaya katıldığı tatlıyı mi diyorsunuz yoksa
Kız millette nedir bu bayram telaşı valla kaçak göçek bayramlaşmalar olacak herhalde neyse ki ben herkese uzağımcamlar felan duruyor bayramda ya da bayram sonu yapcamHerkes Bayram temizliğine de kalkismis annem filanda yaprak sariyormus
Bayramda kim gelecek niye temizlik niye tatlı niye yaprakkkk
Ohhh ellerine sağlık tatlimHarika olmuş valla çok hafifti bayıldık biz
Canım benim ederiz tabi ki de. Sen tecrübelerinden dolayı kimsenin canı yansın istemiyorsunAmin inşallah canım dua edin emi
Bdv bazen sert çıkıyorum insan tecrübe yaşayıp bir şeyler yaşıyorsa başkasının caninyansin istemiyorum ondan birazda
Dua edin inşallah canimcim
Teşekkür ederim gülümmOhhh ellerine sağlık tatlim
Kız millette nedir bu bayram telaşı valla kaçak göçek bayramlaşmalar olacak herhalde neyse ki ben herkese uzağımcamlar felan duruyor bayramda ya da bayram sonu yapcam
Insanın başına herşey geliyor bende bu asla böyle bir seybyaomaz derdim kimsede demezdi ama yaptı babası daha atlatmadı ne zaman telde konuşsak ağlar mezarı ateş.olsun der beddua çok ediyor hemde.neler neler oluyorBı tanidigim da evlendi ertesi sabah ayrılmıştı .
Adam gece psikopat çıkmış 12 saat anca sürdü aynı evde kalmaları.
Kız ah masum masum neye uğradığını şaşırmıştı
İyi gecel r şekerBen de gidiyorum kızlar yatmaya son sahur da görüşürüz
Oyu geceler tatlisBen de gidiyorum kızlar yatmaya son sahur da görüşürüz
Tüylerim ürperdi ya insan gerçekten kime nasıl güvensin .. bilemiyor.Insanın başına herşey geliyor bende bu asla böyle bir seybyaomaz derdim kimsede demezdi ama yaptı babası daha atlatmadı ne zaman telde konuşsak ağlar mezarı ateş.olsun der beddua çok ediyor hemde.neler neler oluyor
Ama.imtihan iste
Propolis damla şelinde mi kullanıyorsun ?Quercetin
B vitamini kompleks
Propolis
Venatura marka k ve d vitamini