Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Yok :) 2019 da evlendim 😊 yeni yeni planlamaya başladım🤷
Bende 2019 eylülde kuzum. Düşünmüyodum aslında bende hemen. Pkoyum hemen olmaz diye de rahat davrandım. 2 kere ilk ayda dış gebelik oluştu. O kayıplar olunca da istemeye başladık ama bidaha olmadı bakalım kısmet zamanını bekliyor 🤗

Bende 2019 eylülde kuzum. Düşünmüyodum aslında bende hemen. Pkoyum hemen olmaz diye de rahat davrandım. 2 kere ilk ayda dış gebelik oluştu. O kayıplar olunca da istemeye başladık ama bidaha olmadı bakalım kısmet zamanını bekliyor 🤗
Yaa😊 peşpeşe evlenmişiz .

Dış gebelik de düşük kendiliginden mi gerceklesiyor doktor müdahalesi mi gerekiyor kürtaj gibi?

Yaa😊 peşpeşe evlenmişiz .

Dış gebelik de düşük kendiliginden mi gerceklesiyor doktor müdahalesi mi gerekiyor kürtaj gibi?
Evet canım 😍
Değişiyor canım burda gördüğüm kadarıyla kimisinde kendi düşüyor kimisinde kürtaj ama genelde iğne oluyor sanki. Ben 2 sinde de iğne oldum. Kanser hastalarında kullanılan hücre öldürücü bi iğne yapıyorlar o sayede düşüyor

Bende pkoyum bu arada.
Ovulasyon testi yaparak tutar bizde anca 🤷

X