- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.305
- 35
Maşallah verimlisinŞükür kavusturana
Cok şükür iyiyim defocan hem temizlik hem lak lak çok yoruluyorum çook
Ben daha bayram temizliğini bitiremeden bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah verimlisinŞükür kavusturana
He kız ben beceremeyen benn bile yaptıysam herkes yapar sizde katılın kapışalımAyy sunumda mı vaaaar
Canım çekti şu an oruç oruç
Anam mesajları naptım gı ben sen yazmış gibi olduValla yaprağın makbulu hazır sarılmış olanıdır
Kolay gelsin canımŞükür kavusturana
Amaan biz biliyoz da mı yapiyoz internette yaziyoYemek yarışması mı
Benim o tür şeylerde hiç şansım yoktur
Dün yedim çok güzel olmuştu bu gün tatlı yapıcamTamama canım heycanla bende seni bekliyorum
Bide tatlımı yapsam akşama offff canım çekti
Bende diyorum ben ne yazmışım oruç başıma vurdu HerhaldeHe kız ben beceremeyen benn bile yaptıysam herkes yapar sizde katılın kapışalım
Anam mesajları naptım gı ben sen yazmış gibi oldu
Benimki çok kolay nevreste yazsın hemen paylaşayım yapabilirsin ama tadına bende bakmadım dahaTamama canım heycanla bende seni bekliyorum
Bide tatlımı yapsam akşama offff canım çekti
Olsun onu yapabilmekte bi meziyetAmaan biz biliyoz da mı yapiyoz internette yaziyo
Retttpuulll kanatlandirirMaşallah verimlisin
Sagol yavruceylanimKolay gelsin canım
Kek mi yapsam canım istedi yaSagol yavruceylanim
Kız böyle dediğine bakma bi menemen yapmış ona ben menemen demeye bin şahit isterim bildiğin aşk yapmış ya menemen menemen olalı böyle güzel sunulmadıAmaan biz biliyoz da mı yapiyoz internette yaziyo
Yok yok benim başıma vurmuşBende diyorum ben ne yazmışım oruç başıma vurdu Herhalde
Bazende nette bakıyorsun yapıyorsun yaptığına baktığın kuzeyle güney gibiAmaan biz biliyoz da mı yapiyoz internette yaziyo
Cevizli tarçınlıKek mi yapsam canım istedi ya
Delü yaaa şapşik misin senKız böyle dediğine bakma bi menemen yapmış ona ben menemen demeye bin şahit isterim bildiğin aşk yapmış ya menemen menemen olalı böyle güzel sunulmadı
Yok yok benim başıma vurmuş
Güvenilir siteden almak lazım parem yoksa malzeme ziyanligi vallaBazende nette bakıyorsun yapıyorsun yaptığına baktığın kuzeyle güney gibi
Olmuyor anammm ben bi börek yaptım çıtır börek olucaktı ama kazık börek oldu atsam uzaya kadar giderdi
Ama yalan mı baksın gelsin kızlar menemeneDelü yaaa şapşik misin sen
Bayram mi kaldı da temizlik olsun nerde o eski bayramlarMaşallah verimlisin
Olur böyle vakalarBazende nette bakıyorsun yapıyorsun yaptığına baktığın kuzeyle güney gibi
Olmuyor anammm ben bi börek yaptım çıtır börek olucaktı ama kazık börek oldu atsam uzaya kadar giderdi
Hee bi koşu menemene bakıp geliyim mi diceklerAma yalan mı baksın gelsin kızlar menemene