Aaa kız iyiymiş o zamana kadar bitmiş olur her gün izlesen tamam zatenŞuan evdeyim ya bayramdan sonr başlıca
Ay pardon bende il olarak anladımTopiğe uğramoyorsun onu diyorum ah kuzum ah
Artık yokİlk bahar son bahar var yaaaa
Delikanlı sadiAaa kız iyiymiş o zamana kadar bitmiş olur her gün izlesen tamam zatenben konu olarak boncuğu izlemiştim sonra hiç izlemedim sen kime ağladın o kadar bakim
Nirdeeeee biz yaşıyoruz ammmaaaArtık yokiki mevsim yaşıyoruz
Bi yaz bi kış doğru düzgün geçiş bile yokArtık yokiki mevsim yaşıyoruz
İnstada çıkıp duruyor videoları karşıma o adam ne yaşamış ki herkes ağlıyor ona izlemeyince anlamadım bendeDelikanlı sadiher bölümde ağlatıyor beni ya erkan petekkaya
Benim çocuklukta kaldı sayılmaz aslındaBi yaz bi kış doğru düzgün geçiş bile yok
Hersey çocukluğumuzda kaldı
Sokak çocuğu olarak büyümüş sokakta yaşadıklarını anlatıyor canımİnstada çıkıp duruyor videoları karşıma o adam ne yaşamış ki herkes ağlıyor ona izlemeyince anlamadım bende
Sen premsessinNirdeeeee biz yaşıyoruz ammmaaa
2 saat içlerinde yaşıyorum yaSen premsessin
Aaa kıyamam ya izlesem mi dedim bir an ama çok duygusalsa izlemeyeyim benSokak çocuğu olarak büyümüş sokakta yaşadıklarını anlatıyor canım
Okuyunca bir an dedim ki bende sokak çocuğu olarak büyüdümSokak çocuğu olarak büyümüş sokakta yaşadıklarını anlatıyor canım
Sabah inşallah görüşürüz öyleyse kuzum ben sahurda tek gözle hareket edince bakamıyorum tlfaBen uyuyorum kızlar sahurda görüşürüz inşallah
Ben her bölümde ağlıyorum salya sümük bölüm bitene kadarAaa kıyamam ya izlesem mi dedim bir an ama çok duygusalsa izlemeyeyim ben
Aşko iyi oku nüttennOkuyunca bir an dedim ki bende sokak çocuğu olarak büyüdümsonra anladım ki Sadi den bahsediyorsunuz bende çocukken sokakta oynardık ondan mı bahsediyorsunuz dedim
Temizlikkkk
Oldu o zamaaannnBen her bölümde ağlıyorum salya sümük bölüm bitene kadar