- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.677
Ne iyi gelirmiş peki çözüm olarak
Uykuya karşı savaş halindeyimben daha başlamadım bayram da artık
bebeklinick beybiii nerdesinn
@ASSOSyal gelmedin
Minnosprenses tatlı seni mi sen tatlıyı mı yedin gı
Yazmıyor kuzum o bakıp duruyorum gözlerim şeşbeş oldu böyle tövbe yaNe iyi gelirmiş peki çözüm olarak
@ASSOSyal gelmedin
Hangi tatlıyı pişirmiş minnoşş bu aksamNe iyi gelirmiş peki çözüm olarak
@ASSOSyal gelmedin
LahmacunBuradayım yazışmalarınizi okuyodum
Yarın ne pişirsek ki
BayılıyorumSoğuk mu seviyorsun
Yaaa bahçeli ev mis misKız ah şu pandemi olmasa çıkın gelin bahçeye diyecem de diyemiyorum
Bende sordum taaaa sabahti cevap yok sanırım tatlının şerbetine düştüHangi tatlıyı pişirmiş minnoşş bu aksam
Bayılıyorum
Aynen yazın çok güzel olur pandemi öncesi hiç bitmezdi misafirlerimiz kisliknyazlik herşeyin bahçeden çıkıyor ama yoruyorYaaa bahçeli ev mis mis
Belki yarışma için yapmıştır .Bende sordum taaaa sabahti cevap yok sanırım tatlının şerbetine düştü
Şimdi yarışma tatlılar mi bilmiyordumBelki yarışma için yapmıştır .
Öyle olunca soylenmiyodu galiba
Apartmanda oturmaktansa o yorgunluk tatlı gelir sanki canım tadını çıkar hele bu dönemdeCiddi misin valla ben çok üşürüm.o yuzden hiç sevmem kışi
Aynen yazın çok güzel olur pandemi öncesi hiç bitmezdi misafirlerimiz kisliknyazlik herşeyin bahçeden çıkıyor ama yoruyor
İftara doğru serinledi bizimde ama camı kapıyı kapadım sonra içersi iyi şuan tişörtle durabiliyorumİyi fikirmiş
Yok anam hava soğuk,
Dimi halimden anladı bak,
He kız zirai don uyarısı bilem yapıldı
Yok kuzum hiç duymadım onu. Çghb izliyoruz. Biz sahurda anca yiyip yatıyoruz kız hiç TV açmadık
Bende kışı seviyorum meyve sebze dışında yazı hiç özlemiyorum yapış yapış sıcakBen soğuk havayı çok severim,keşke hep kış ayında yaşasam
Sanırım ben yedimNe iyi gelirmiş peki çözüm olarak
@ASSOSyal gelmedin
Canım yarışmada yum ya söylemem yasak siz yemek bölümüne gelin görürsünüz konuyu açtım zatenBende sordum taaaa sabahti cevap yok sanırım tatlının şerbetine düştü
Coco nasılsınYazmıyor kuzum o bakıp duruyorum gözlerim şeşbeş oldu böyle tövbe ya
Uyku çok güzel birşey ya savaş etmeyin
başlarsın müsait olunca insanın canı istemiyor bazenben hem yasakta evdeyiz diye başladım hemde histereskopi olmam gerekiyor sonrasında yapamam diye yapıyorum canım
Bende daş gibiyim ağlamaktan için çıktı kırmızı oda dizisini izledimDaş gibiyimsen nasılsın canım benim
İki daş çıkmış meydaneBende daş gibiyim ağlamaktan için çıktı kırmızı oda dizisini izledim
Çok ciddiyim. Ailecek kış mevsimini çok seviyoruzCiddi misin valla ben çok üşürüm.o yuzden hiç sevmem kış