- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
Görüşürüz canımm,Sabah inşallah görüşürüz öyleyse kuzum ben sahurda tek gözle hareket edince bakamıyorum tlfa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz canımm,Sabah inşallah görüşürüz öyleyse kuzum ben sahurda tek gözle hareket edince bakamıyorum tlfa
Tatil konusundan Banlandı canımTemizlikkkk
Bayılmak üzereyim kv de bende.
Dut a ne oldu ya
Ne o hangisiBen de dizi takip etmem ama bu diziyç sürüklüyor beni çalıştığım için geriden geliyorum 3 bölüm kaldı yakalamaya
Ne alaka yaTatil konusundan Banlandı canım
Yasak yok mu yaTemizlikkkk
Dut a ne oldu ya
Güneydoğu da sebze yokmuş bacım dutta münakaşa etti biri şikayet etti herhaldeNe alaka ya
Kv ile temizlik mikemmeldir dadından yenmezTemizlikkkk
Dut a ne oldu ya
Kırmızı odaNe o hangisi
Kuzucum aynı cd üzerinde oturuyoruz ekmeğe diye çıkıp bize geliyor. Şaka gibi bir kadın aynı cd üzerindeyiz şuan tv odasında çekyatı açmış bizde kalacak, düşün..Yasak yok mu ya
Tövbeler olsun .. kaç güne gelir acabaGüneydoğu da sebze yokmuş bacım dutta münakaşa etti biri şikayet etti herhalde
Ayy sorma sorma.. sıtkım sıyrıldıKv ile temizlik mikemmeldir dadından yenmez
Ahh güzelimBenim çocuklukta kaldı sayılmaz aslında
Yaz ayı çok sıcak geçiyor ama kış ayı o kadar da soğuk geçmiyor mevsim dengeleri bile değişti
Kimmiş kuzum link atıversens bende bakamSokak çocuğu olarak büyümüş sokakta yaşadıklarını anlatıyor canım
Hele de KV evini temizliyorsanKv ile temizlik mikemmeldir dadından yenmez
Ayyy hiiiççç sevmem imkan varsa kadın tutarım daha iyiHele de KV evini temizliyorsan
Canım kırmızı oda da delikanlı sadi diye biri varmış onun konusuKimmiş kuzum link atıversens bende bakam
Abo birde yatılı mı gelmişKuzucum aynı cd üzerinde oturuyoruz ekmeğe diye çıkıp bize geliyor. Şaka gibi bir kadın aynı cd üzerindeyiz şuan tv odasında çekyatı açmış bizde kalacak, düşün..
Tövbeler olsun .. kaç güne gelir acaba
Ayy sorma sorma.. sıtkım sıyrıldı
Sen ikizlere hamilesinKuzucum aynı cd üzerinde oturuyoruz ekmeğe diye çıkıp bize geliyor. Şaka gibi bir kadın aynı cd üzerindeyiz şuan tv odasında çekyatı açmış bizde kalacak, düşün..
Tövbeler olsun .. kaç güne gelir acaba
Ayy sorma sorma.. sıtkım sıyrıldı
Bende bendeAyyy hiiiççç sevmem imkan varsa kadın tutarım daha iyi
Canım kırmızı oda da delikanlı sadi diye biri varmış onun konusu
Amaaannn sevilecek tarafı yok hiçBende bende
GeldimNe iyi gelirmiş peki çözüm olarak
Uykuya karşı savaş halindeyim ben daha başlamadım bayram da artık
bebeklinick beybiii nerdesinn
ASSOSyal gelmedin
Minnosprenses tatlı seni mi sen tatlıyı mı yedin gı
Vala ben ölüyorum sen napysun güzelim