- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Aynen öyle . Kışın bir iki kat kıyafet ile ısınıyoruz ama yazın klima olmazsa sıcak çekilmiyor .Bende kışı seviyorum meyve sebze dışında yazı hiç özlemiyorum yapış yapış sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle . Kışın bir iki kat kıyafet ile ısınıyoruz ama yazın klima olmazsa sıcak çekilmiyor .Bende kışı seviyorum meyve sebze dışında yazı hiç özlemiyorum yapış yapış sıcak
Ben de dizi takip etmem ama bu diziyç sürüklüyor beni çalıştığım için geriden geliyorum 3 bölüm kaldı yakalamayaİki daş çıkmış meydane
Birbirinden merdane
Ya ben ilk zamanlar izledim onu baktım kafa gidiyor Coco sen boşver kırmızıyı yoksa siyaha döneceksin didim psikolojim alt üst oluyordu
Ben bahar severim ne sıcak ne soğukAynen öyle . Kışın bir iki kat kıyafet ile ısınıyoruz ama yazın klima olmazsa sıcak çekilmiyor .
Don uyarısı mıİyi fikirmiş
Yok anam hava soğuk,
Dimi halimden anladı bak,
He kız zirai don uyarısı bilem yapıldı
Yok kuzum hiç duymadım onu. Çghb izliyoruz. Biz sahurda anca yiyip yatıyoruz kız hiç TV açmadık
Boşver o zaman uyu gitsinGececi. İşe gitti. Gitmeyeydi yapardi belki.
Kanepede gözlerim kapanıyor.
Sen premsessinBen bahar severim ne sıcak ne soğuk
Dur tahmin edeyim Karadeniz miAslında gündüz serin ama akşam bildiğin soğuk battaniyenin altında yatıyorum
çalışınca daha zor olur tabi ama yakalarsın azmedersen evde olsan gelsin kırmızı gitsin kırmızıBen de dizi takip etmem ama bu diziyç sürüklüyor beni çalıştığım için geriden geliyorum 3 bölüm kaldı yakalamaya
Güzel siliyorsa karlısınHayal bile edemiyorum
Ama camları kocam siler evin heryeri cam olduu içinde kardayim sanirim
NOhut koydum yarın menüde nohut varOhh nası iyi gelmiştir çok severim bende toprakla uğraşmayı küçükken domates biberler ile hem konuşur hem sulardım
Nası bi böcek inşallah köklerini yiyen türden değildir
Oo hızlısın ne yapıyorsun bana da fikir olsun
Olurdu aslında ama şeyy üşendim
Söyle gidip kendi kendilerini sersinler
Ne maskesi yaptın kız
Tamam sustum bak bu akşam burdayım adama da bkm açtım onu izliyor
Ben hiç beceremem cam silmeyi.Güzel siliyorsa karlısın
Benimki yapınca benim üstünden 2 kere daha geçmem gerektiği için salladım artık onu
Neredesin senDon uyarısı mı
Ama ben tatil planları yapmıştım
Ben mi aaaaa nereden çıktı oSen premsessin
Yooo OsmaniyeDur tahmin edeyim Karadeniz mi
Maşallah maşallah ne hamarat adamlar varBen hiç beceremem cam silmeyi.
Eşim çok güzel siler pırıl pırıl olur .
Şuan evdeyim ya bayramdan sonr başlıcaçalışınca daha zor olur tabi ama yakalarsın azmedersen evde olsan gelsin kırmızı gitsin kırmızı
Ben İstanbulNeredesin sen
Bahar diye bir mevsim bile yokBen mi aaaaa nereden çıktı o
Topiğe uğramoyorsun onu diyorum ah kuzum ahBen İstanbul
İlk bahar son bahar var yaaaaBahar diye bir mevsim bile yok