Azimle veriyorum oy hadi inşallah bakalımEvet canım oy verenler arasından kişiler seçiliyor, onlara proluk veriliyor
Galiba öyle olucak saati ardı ardına kurayım bariKuzum bence sahura daha çok var en iyisi uyu
Kocasının donunda beyaz lekeler varmış neden oluyormuşBakayım valla çatlarim, neyden şüphelenmiş acaba
Iğrenç ya iyi değil kadınBakayım valla çatlarim, neyden şüphelenmiş acaba
Paranoyakmiyim baslikKocasının donunda beyaz lekeler varmış neden oluyormuş
Şey başlık takıntılımıyım dı galiba dur bakayım
Yoruldun mu bugunTopuklarim aciyor ya
Topuk niye acır ki
Iğrenç ya iyi değil kadın
He evet öyleydi.ay nelerle uğraşıyolar gerçekten nerden de geliyo akıllarına. Paranoyakmıyım diye sorması bile hataParanoyakmiyim baslik
Hiç belli olmaz kiiiAzimle veriyorum oy hadi inşallah bakalımNerde bende o şans gercii
Tobe estağfurullahKocasının donunda beyaz lekeler varmış neden oluyormuş
Şey başlık takıntılımıyım dı galiba dur bakayım
Soluklan azcık yormuşlar seni paremBugün banlanmanin sınırlarında dolaştım o konuya bir sey yazmayim dedim dramdım en son sayfaya yazdım
Kur bence de CanımGaliba öyle olucak saati ardı ardına kurayım bari
Yorgunluktan
Hiç bı iş yapmadım diyebilirim.Yoruldun mu bugun
Hmm o zaman incilttin camım farkından olmadanYok sabah uyandigimdsn beri böyle
Yorulacak bişey hiç yapmadım bu ara
Ay hadi inşallah bu ara senin çorban mış az önce gördüm çok lezzetli gözüküyorHiç belli olmaz kiii
Yazıyor mu ki hangi üyenin yaptığı ?Ay hadi inşallah bu ara senin çorban mış az önce gördüm çok lezzetli gözüküyor
Son içeriklerde ben sosyalin tarifini paylaştığı konuyu gördüm ordan anladımYazıyor mu ki hangi üyenin yaptığı ?
Sağol canişkom yerim ben sizi
Cok teşekkür ederim canım, tadida gerçekten öyleydiAy hadi inşallah bu ara senin çorban mış az önce gördüm çok lezzetli gözüküyor