Öyle demeeee öyle iyi gelecek ki o yarısma sana gör bak kurbişimİyim canım benimsık sık uğra stresini atarsın
Hakkında hayırlısı olsun canım benim daha güzel daha iyi kısmetler nasip etsin Rabbim gönlüne göre, aklına göre, kalbine göre bir ömür sevip sevileceğin biri çıkar inşallah karşına
Aynen kız ben işten çıkalı 5 6 ay felan oldu ilk zamanlar zorlandım ama şuan keyfisim yerinde
Yooeşim sıkılıyor oda sıkılınca marker market dolanıp geliyor
Bende heves yaptım bakalım aman birinci olacağımdan değil de eğlencesine
Kız bu kadar mı uzaksın allah seniBen biseyler oyladim bakalım.
Çorba mi neydi
O yarışma mi bahsettigin
Corapsiz yere bastiysan acır, krem sür çorap giy beybiTopuklarim aciyor ya
Topuk niye acır ki
Su sıcaktaCorapsiz yere bastiysan acır, krem sür çorap giy beybi
Uyu kuzu niye işkence ediyonÇok uykum geldi ama uyumak istemiyorum
Gözüne suni gözyaşı damlat.Çok uykum geldi ama uyumak istemiyorum
Sıcak mı ,kız hava birden soğudu burda var yaa çorap giyorum camlar sımsıkı kapalıSu sıcakta
Sahura kadar dursam mi yiyip yatsam mi bilmedim yiyip yatınca namaza kalkmakta zorlanıyorumUyu kuzu niye işkence ediyon
Hahahaha tamam deneyimGözüne suni gözyaşı damlat.
Bide dolaptaki suyla yıka yüzünü tamamdır
Kaza etcen mademSahura kadar dursam mi yiyip yatsam mi bilmedim yiyip yatınca namaza kalkmakta zorlanıyorum
Kız bilerek kılmayıp kazaya bırakılır mi namazıKaza etcen mademsebepsiz kaza da hoş olur mu bilmem
Off bu ikilem çok kötü işte yaa ,evet sonra kalkmakta çok zorSahura kadar dursam mi yiyip yatsam mi bilmedim yiyip yatınca namaza kalkmakta zorlanıyorum
Kız odanda konuşsanaArkadaşım aradı Bayadır konuşmuyorum dondum balkonda
Yarın daha soğuk olucakmış aynen konya da buz gibiSıcak mı ,kız hava birden soğudu burda var yaa çorap giyorum camlar sımsıkı kapalı
Şükür minnosum balım sen nasılsın