- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.735
CanimmSon içeriklerde ben sosyalin tarifini paylaştığı konuyu gördüm ordan anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanimmSon içeriklerde ben sosyalin tarifini paylaştığı konuyu gördüm ordan anladım
Nickocan resimlerin üzerinde corba ismi yazıyor ya onda link var , onu tıklayınca çorbanın konusu açılıyorYazıyor mu ki hangi üyenin yaptığı ?
AnaaaaNickocan resimlerin üzerinde corba ismi yazıyor ya onda link var , onu tıklayınca çorbanın konusu açılıyor
Muhabbet ediyoz beybi senden nabersinKizlar nabersiniz
Ahh guzuuuummm sorsana yawAnaaaa
Kocise sahur hazırladım yedi şimdi mutfağı topluyorum bende canımMuhabbet ediyoz beybi senden nabersin
Şeker ben şimdi tıkladımAhh guzuuuummm sorsana yaw
Erken yapmissinizKocise sahur hazırladım yedi şimdi mutfağı topluyorum bende canım
Ben dün hastalandum tutmayacam bı daha utanmayın diye hazırladım yedi tek başına garibimErken yapmissiniz
Bende 4 gündür hastaydim(regl)Ben dün hastalandum tutmayacam bı daha utanmayın diye hazırladım yedi tek başına garibim
Allah kabul etsin oruçtan da bişey kalmadı geriye .Ben dün hastalandum tutmayacam bı daha utanmayın diye hazırladım yedi tek başına garibim
Bende dün sahur vaktinde oldum canım rabbim tuttuklarimizi kabul etsinBende 4 gündür hastaydim(regl)
Birazdan abdestimi alırım oruca dönüyorum Allah'ın izniyle
Iyi yapmışsın canım, dinlen artıkKocise sahur hazırladım yedi şimdi mutfağı topluyorum bende canım
Sağol canım ben senin corban hangisi anlamadım iki tanesine oy verip çıktımIyi yapmışsın canım, dinlen artık
Iyi yapmışsın canım, yarışma sayfasında isim yok o yüzden bilemezsinSağol canım ben senin corban hangisi anlamadım iki tanesine oy verip çıktım
Bugün banlanmanin sınırlarında dolaştım o konuya bir sey yazmayim dedim dramdım en son sayfaya yazdım
Bende bilmiyordumSağol canım ben senin corban hangisi anlamadım iki tanesine oy verip çıktım