- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Ya herkes uyudu rahatsız ılmasınlsrndiyrnçıktıö salonda babam TV izliyordu annem yatak odasında uyuyor mutfakta telefon çekmiyor balkona çıktımKız odanda konuşsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya herkes uyudu rahatsız ılmasınlsrndiyrnçıktıö salonda babam TV izliyordu annem yatak odasında uyuyor mutfakta telefon çekmiyor balkona çıktımKız odanda konuşsana
Bursada aynı işte, bir rüzgar var perdeyi koparcak, soğuk esiyo bayağıYarın daha soğuk olucakmış aynen konya da buz gibi
Evet tt çok şükür canım bayramdan sonra gidicemŞükür minnosum balım sen nasılsın tatil dimi
Burasıda öyle yaBursada aynı işte, bir rüzgar var perdeyi koparcak, soğuk esiyo bayağı
Aman perdene sahip cik dona dönmesinBursada aynı işte, bir rüzgar var perdeyi koparcak, soğuk esiyo bayağı
Ayy Allah korusunAman perdene sahip cik dona dönmesin
Hahaha bi dondur gidiyor dışarı buz gibi donuyoruz komşunun donu bdv kocanın donuAyy Allah korusun
Ohhh vur dibine dibine beybiEvet tt çok şükür canım bayramdan sonra gidicem
Tanımıyorum derimAman perdene sahip cik dona dönmesin
Iyi uykular minnosumBen uyuyorum sahurda gelirim inşallah
iyi geceler minnoşBen uyuyorum sahurda gelirim inşallah
YorgunluktanTopuklarim aciyor ya
Topuk niye acır ki
Ayy nerdeee bende bakayımDon konusunu gördüm millet nelerle uğraşıyor yahuu
Bdv de kız akşam üzeri gördüm de sonra bakmadım devamına yemek hazırlığındaydımAyy nerdeee bende bakayım
Evet canım oy verenler arasından kişiler seçiliyor, onlara proluk veriliyorKızlar bu yarışmalara oy verince pro olunabiliyormu
Az önce bildirim gelmiş. Oy vererek pro olma hakkını kazanınız yazıyomuş ben onu kazandınız diye oku
Bi heyecanlandım bi sevindim. Ama yarım kaldı
Kuzum bence sahura daha çok var en iyisi uyuKız bilerek kılmayıp kazaya bırakılır mi namazı
Kolaya kaçmak ne güzel dimi
Bakayım valla çatlarim, neyden şüphelenmiş acabaBdv de kız akşam üzeri gördüm de sonra bakmadım devamına yemek hazırlığındaydım