- 17 Ocak 2020
- 27.444
- 39.635
Hoşgeldin hatunHellooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin hatunHellooo
Aa gebeymissin sağlıkla kucakla insallahSana degisen birsey olmadi ozmn cnm biz bayadir tam kapanmis sekildeyz es te evde oyle
Ev keyfisiBahçeye bile çıkmıyorum vallahi
Perdeyi çekip oturuyorum hatta güneşi de sevmem
Insallah canim Allah razi olsun ❤Aa gebeymissin sağlıkla kucakla insallah
Ohh misEsim uzaktan calisiyor ben de minisle takiliyorum:)
Bide kitapEv keyfisi
Cok guzellllBide kitap
Iyi canim şükürler olsun nereye gittin amaIyidir canim nasil gidiyor
İyim canım benim sık sık uğra stresini atarsınBugunumuze şükür sen nasılsın cane
Hakkında hayırlısı olsun canım benim daha güzel daha iyi kısmetler nasip etsin Rabbim gönlüne göre, aklına göre, kalbine göre bir ömür sevip sevileceğin biri çıkar inşallah karşınaValla iyiyim dutum ya gülüyorum bile bak
Kurabiyem ben ayrıldım koca denen şeyden
Aynen kız ben işten çıkalı 5 6 ay felan oldu ilk zamanlar zorlandım ama şuan keyfisim yerindeKuzum bana hiç tam kapanma olmadı ki
İş aynı devam ediyor valla
Ama tam kapansaydım evde hiç sıkılmazdım galiba
Yoo eşim sıkılıyor oda sıkılınca marker market dolanıp geliyorTam kapanmada napiyorsunuz kizlar sıkılıyor musunuz?
Bende heves yaptım bakalım aman birinci olacağımdan değil de eğlencesineHiç bildirim gelmedi bak bu yazdiginin bana.
Görüyor musun
Hangi yarışma kuzum benim yine yarismadan haberim yok.
Ama katilmam muhtemelen.
Hiç rekabetçi ruhum yoktur
Ben biseyler oyladim bakalım.İyim canım benim sık sık uğra stresini atarsın
Hakkında hayırlısı olsun canım benim daha güzel daha iyi kısmetler nasip etsin Rabbim gönlüne göre, aklına göre, kalbine göre bir ömür sevip sevileceğin biri çıkar inşallah karşına
Aynen kız ben işten çıkalı 5 6 ay felan oldu ilk zamanlar zorlandım ama şuan keyfisim yerinde
Yoo eşim sıkılıyor oda sıkılınca marker market dolanıp geliyor
Bende heves yaptım bakalım aman birinci olacağımdan değil de eğlencesine
İyim canım benim sık sık uğra stresini atarsın
Hakkında hayırlısı olsun canım benim daha güzel daha iyi kısmetler nasip etsin Rabbim gönlüne göre, aklına göre, kalbine göre bir ömür sevip sevileceğin biri çıkar inşallah karşına
Aynen kız ben işten çıkalı 5 6 ay felan oldu ilk zamanlar zorlandım ama şuan keyfisim yerinde
Niye olamiyormussun canım kim bilirİyim canım benim sık sık uğra stresini atarsın
Valla ben evi o kadar özledim kiİyim canım benim sık sık uğra stresini atarsın
Aynen canım şimdi sütlü tatlı yapacaklar yani yapıcaz bakalımBen biseyler oyladim bakalım.
Çorba mi neydi
O yarışma mi bahsettigin
Aminn bitanem Aminn
Amin canım ne güzel şeyler dedim amin seninde ne muradın varsa rabbim versin sevindirsin
Çalışırken öyle oluyor ya insanın gözü düşüyor eve hatta o kadar tempoda evin farkına varamıyırsun bende çok oldu Aaa burada bu mu varmış dediğimValla ben evi o kadar özledim ki
Tüm gün evde yatıp tavanı seyredesim var
Ama evde olunca da iş hiç bitmiyor o da var
MiissssssAynen canım şimdi sütlü tatlı yapacaklar yani yapıcaz bakalım
Aminn bitanem Aminn
Bende öyle evde ne bitmiş onu bile unuttuğum oluyor İnanÇalışırken öyle oluyor ya insanın gözü düşüyor eve hatta o kadar tempoda evin farkına varamıyırsun bende çok oldu Aaa burada bu mu varmış dediğim
Sosyaliniz gelmişHele bakın kim gelmiss
Oo nickom hoş gördüm beybii nabersinHoşgeldin hatun
Topuklarim aciyor yaOo nickom hoş gördüm beybii nabersin