Yazdım canım bende vanda yaşadım biliyorum saydirdimEvet canım
Pek inandırıcı gelmedi ya da çok çok abartıyor vat bişeyler dur bakalımYazdım canım bende vanda yaşadım biliyorum saydirdim
Bayılırım bu şarkıya
Günaydın canım
Dün gece senin dediğin vardı ya çocuk istiyenler için dua diye namaz topigine yazdım gördün mü hayatim
O ne ben bilmiyorumEvet canım gördüm pazartesi başlatalım demişsin
Dün namaz topiğinde yazdım da anne olmak isteyenler için dua hediye edelim dedim kızlarla kabul ettiler yarın başlıca inşallahBayılırım bu şarkıya
O ne ben bilmiyorum
Orda mı olacak başka topik mi açacaksınız canım. Ay dün tüm mesajlara bakamadım daDün namaz topiğinde yazdım da anne olmak isteyenler için dua hediye edelim dedim kızlarla kabul ettiler yarın başlıca inşallah
Orada yaparız herhalde tam konuşamadıkOrda mı olacak başka topik mi açacaksınız canım. Ay dün tüm mesajlara bakamadım da
He tamam bende bakara olayımOrada yaparız herhalde tam konuşamadık
Tamam canım zaten etiket yaparız herkes okusun 3 - 5 ne okurlara iyi olurHe tamam bende bakara olayım
Zorunlu geç kalkıyor
Tamam canım benimTamam canım zaten etiket yaparız herkes okusun 3 - 5 ne okurlara iyi olur
Ben de iyi bi insanım işte duydum koştum geldim
Orada yaparız herhalde tam konuşamadık
Helloooooooo sen geldin ben gidiyorum işlerimi bitirip gelirimHellooooooo bebekler❤
Allah senş ne yapmaya girdim çıkamıyom millet beğenmedim atıyo . Resmen insanlarj aşağılamış kadın onu destekliyolar ya. Bu işin sonu banPek inandırıcı gelmedi ya da çok çok abartıyor vat bişeyler dur bakalım