İnşallah canım katılım olunca da memnun oluyoruzBozulmasın inşallah
Ay sabah sabah nöronlarım canlılıkta tavan yaptıgüüüüüüüünaaaaayyyydıııınnnnn
Yaaaa ne mutlu baaaaAy sabah sabah nöronlarım canlılıkta tavan yaptı
Rabbim yardımcın olsun dutumYoooğ minnoş taaa sabh 5 buçuktu uyuduk
İnşAllah canımBozulmasın inşallah
Amin canım aminRabbim yardımcın olsun dutum
Yeni transferleri bekliyoruz öyleyseİnşallah canım katılım olunca da memnun oluyoruz
Çokça hayırlıca yaşa kız senYaaaa ne mutlu baaaa
Amiiiiin hepimiz inşallahYeni transferleri bekliyoruz öyleyse
Çokça hayırlıca yaşa kız sen
Aman adamın ne suçu var kızKizlar dün çok kötü bı rüya gördüm kocam beni aldatiyorduuyansın hele kafasını kircam
Yok öyle deme minnoş Nasrettin hocanın dediği gibi ben testi kırılmadan önlemini alayimda kirildiktan sonra ne faydaAman adamın ne suçu var kız
Ala eni ne yapmasınYok öyle deme minnoş Nasrettin hocanın dediği gibi ben testi kırılmadan önlemini alayimda kirildiktan sonra ne fayda
Nalin haklıAla eni ne yapmasınkavga etmede bari uyar bende görünce arayıp söylüyorum bak ayağını denk al diye
Vallahi kalkıp ağlayacaktim sahurdan sonra gördüm internette baktım çok güzel şeyler diodu ama bilmiyorum huzursuz oldumAla eni ne yapmasınkavga etmede bari uyar bende görünce arayıp söylüyorum bak ayağını denk al diye
Hemen moralini bozma canım rabbim korusun öyle şeylerdenVallahi kalkıp ağlayacaktim sahurdan sonra gördüm internette baktım çok güzel şeyler diodu ama bilmiyorum huzursuz oldum
Döv kız al sana aldatama diyeVallahi kalkıp ağlayacaktim sahurdan sonra gördüm internette baktım çok güzel şeyler diodu ama bilmiyorum huzursuz oldum
Bende görünce arayıp anlatırım bir tarafın açık kalmış derNalin haklııslak odunla vur kafasına
Çapıt bağlayın len totolarınızaBende görünce arayıp anlatırım bir tarafın açık kalmış der
Günaydin canımGünaydın kizlarrrr