- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Yani canım siz belirleyinFark etmez canım orası başka yer nasılsa grup aynı
Hoşgeldin kirazseverimmHellooooooo bebekler❤
Evet evet tam etiket yaptım geldinBen de iyi bi insanım işte duydum koştum geldim
GeliyorummmAllah senş ne yapmaya girdim çıkamıyom millet beğenmedim atıyo . Resmen insanlarj aşağılamış kadın onu destekliyolar ya. Bu işin sonu ban
Minnoşcum sanırım günahını almayım ama biri gece aşmış senin dediğin konuyla ilgiliYani canım siz belirleyin
Gel gelGeliyorummm
Onu gördüm ben benden önce açmışlardır 30 gün boyunca 127 tane okuyacaklaemoş onlar başka ekip birşey olmaz sanırımMinnoşcum sanırım günahını almayım ama biri gece aşmış senin dediğin konuyla ilgili
Aklıma gelmedi değil casusluk mu yaptı diye bi bak istersen
Sen nasıl dersen öyle tatlim
Kız gördüm yazdım bende aman kalırsam kesin tartışırım çıktımGel gelyapışda gedek
NolmusGeliyorummm
Biri ortalık karıştırmaya çalışıyor. Ben inanmıyorum 50 yaşında felan olduğuna. Dutluğun son mesajlara bakNolmus
Tamam canım ben uyarım sen nasıl istersenOnu gördüm ben benden önce açmışlardır 30 gün boyunca 127 tane okuyacaklaemoş onlar başka ekip birşey olmaz sanırım
Ya o kadın fake yada hasta çıkmazsa bende dut değilim.Biri ortalık karıştırmaya çalışıyor. Ben inanmıyorum 50 yaşında felan olduğuna. Dutluğun son mesajlara bak
Ya ben ülkenin hiçbir şehri hakkinda öyle şeyler yazmam ya nasıl insanlar var bana begenmedimler yağıyor ordan ama BOSVEEEERYa o kadın fake yada hasta çıkmazsa bende dut değilim.
InanmadimYa o kadın fake yada hasta çıkmazsa bende dut değilim.
Bilerek yapıyor kesinlikkeYa o kadın fake yada hasta çıkmazsa bende dut değilim.
Kesinlikle fake muneyi etiket yapın ya da çağırın fazla sıkmayın canınızıYa o kadın fake yada hasta çıkmazsa bende dut değilim.
Banlanırsam hakkınızı helal edinKesinlikle fake muneyi etiket yapın ya da çağırın fazla sıkmayın canınızı