Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaaaaaah şimdi olduPek nesesiz oldu gunaydinnnnnnnnn
Aynen ohhh bir şarkı paylaşayım dedim nasıl olucak bilemedim yaaHaaaaaaah şimdi oldu
Bağlantıyı kopyala yapıştır canım bu alanaAynen ohhh bir şarkı paylaşayım dedim nasıl olucak bilemedim yaa
Deneyim bakayım bu alana yaparım inşallah bunuda namaz bölümüne yaparmışım hahahsBağlantıyı kopyala yapıştır canım bu alana
cinsellik bölümüne gitme de biz alıştıkDeneyim bakayım bu alana yaparım inşallah bunuda namaz bölümüne yaparmışım hahahs
Günaydın canımMssPARE günaydınnn
Evet canım gördüm pazartesi başlatalım demişsinGünaydın canım
Dün gece senin dediğin vardı ya çocuk istiyenler için dua diye namaz topigine yazdım gördün mü hayatim
Aynen canım inşallah yarın başlıyalım ❤Evet canım gördüm pazartesi başlatalım demişsin
İnşAllah canım başlayalım arkadaşlarımız var umutla bekleyen herkes içinAynen canım inşallah yarın başlıyalım ❤
NooliiiySinirlerim lütfen sakin ol lütfen
Ya bı konu var doğuda sebze yok diye plastik gibi ekmeklerimiz varmış musluk suyu iciyo musuz bla bla blaNooliiiy
Amaaaaan he de geç öyle olmadığını biliyoruz ne takıyonuz bu kadar. O öyle dedi diye öyle mi kuzum burası sanal dünya çok da şey etmemek gerekY
Ya bı konu var doğuda sebze yok diye plastik gibi ekmeklerimiz varmış musluk suyu iciyo musuz bla bla bla
Tatil konusu muY
Ya bı konu var doğuda sebze yok diye plastik gibi ekmeklerimiz varmış musluk suyu iciyo musuz bla bla bla
Kız diyoki sebze yok kim inanır buna gerçeklikten uzak bı kereAmaaaaan he de geç öyle olmadığını biliyoruz ne takıyonuz bu kadar. O öyle dedi diye öyle mi kuzum burası sanal dünya çok da şey etmemek gerek
Evet canımTatil konusu mu
Yaaaa amaaan he he doğru çok haklısın burdakiler aç yaşıyo de geç hatta dur ben diyemEvet canım