CanımmmmMinnosum
Ben görmedim onu bebekimCanımmmmnamaz grubunda özel günler için dua oluşturucaz anneler günü için anne olmak isteyenlere dua hediye edicrz inşallah
Napiyosunnnnn hayırlı sahurlarHoşbuldumm tatlışım
Kızlar pazartesi başlatalım dediler pazar günü kk pek aktif olmuyor diyenBen görmedim onu bebekim
Kızlar pazartesi başlatalım dediler pazar günü kk pek aktif olmuyor diyen
Ben hiç görmedim gündüzden beriVarla yok arası
Kız aşk olsun koca koca alıntılar yaptım nası görmezsinBen hiç görmedim gündüzden beri
Yaaaff kahve ben nerde hata yapıyorum senin etiket çıkmıyorBen geldiğimde herkes gitmiş oluyobu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben LaRisaCca cevizli tarcinli kek Ni454 Cookiie MssPARE @Kahve__Kokusu
Ben geldiğimde herkes gitmiş oluyobu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben LaRisaCca cevizli tarcinli kek Ni454 Cookiie MssPARE @Kahve__Kokusu
Yaaaff kahve ben nerde hata yapıyorum senin etiket çıkmıyor2 tane _ yok mu nickte
@Kahve__kokusu
GünaydınBen geldiğimde herkes gitmiş oluyobu mesajı da sabah göreceksiniz şimdi e o zamannnn
Günaydınnn