- 17 Ocak 2020
- 27.314
- 39.403
Hangi marka kullanıyorsunYok kız ihtiyaçtanevdeki bitti lazım olur gitmişken aldım
Ben bimin markasını kullanıyorum canım yılardırHangi marka kullanıyorsun
Ben kotexe sarmış durumdayim
Heheeeeyt bepedlerin kullanım alanı değişti. Yok canım ben bugün bime gittim keza a101 e de satılıyo
Bebek bezleeinde ve ped de BİM'in markasini sahiden çok duyuyorum .Ben bimin markasını kullanıyorum canım yılardır
Annelerimiz ne ped görmüş ne bebek beziOh iyi bari benim stok daha bitmedi korktum kızzpedsiz bir dünya düşünemiyorum
Valla çok yaratıcı bir fikir bencede neden olmasın
Hangi marka kullanıyorsun
Ben kotexe sarmış durumdayim
Bebek bezini de kuzenim kullanırdı gece için iyi değil ama gündüz kullanımına uygun canım bulaşık tabletinde biz memnun kalmadıkBebek bezleeinde ve ped de BİM'in markasini sahiden çok duyuyorum .
Bulaşık makinesi tabletleri de çok iyi bimin
Bebek bezinden memnun kalmadım ama geri kalan herşeyi güzelBebek bezleeinde ve ped de BİM'in markasini sahiden çok duyuyorum .
Bulaşık makinesi tabletleri de çok iyi bimin
Ben evlendiğimden beri bimden alırım bulaşık tabletiniBebek bezini de kuzenim kullanırdı gece için iyi değil ama gündüz kullanımına uygun canım bulaşık tabletinde biz memnun kalmadık
La bu sıla beni göz ardı mı etmiş
Yaaa ben çok sevdimCanım bulaşık tabletinde biz memnun kalmadık
Ben evlendiğimden beri kullanıyorum hiiç bişeye değişmemYaaa ben çok sevdim
Yaa.Bebek bezinden memnun kalmadım ama geri kalan herşeyi güzel
Bilmem kızda pişik yaptı sızıntı oldu bi de kokusu çokYaa.
Ablam seviyordu
Bilmem görmedin deYooo niye ki
Güzel gerçektenBen evlendiğimden beri kullanıyorum hiiç bişeye değişmem
Çok çiziyormuş öyle diyorlarBen evlendiğimden beri kullanıyorum hiiç bişeye değişmem
Gün içerisinde kullanıma uygun ama gece için sıkıntılıBilmem kızda pişik yaptı sızıntı oldu bi de kokusu çok