Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Canım benim Allah gönlündekini hayırlısı ile kabul etsin inşallah 😍

Geldim geldim inşallah pili bitmeye yakın lamba gibi arada yanıp sönsemde hala bi ışık var🤣🤣

Ses🤪🤪🤪 tamam soğuk espriydi🤪🤪🤣🤣

Aminn Aminn inşallah canım benim cümlenin inşallah 😍😍❤️❤️

He kız bizde bi gittik geldik 🤷‍♀️

Aynen ben dışarıda bekledim eşim içeri girdi de çok kalabalık diyor 🤦‍♀️

ASSOSyal ASSOSyal 😍😍 bal tanesi😍😍
Napcaksın çatlağım ihtiyaclarda bitmiyo biyandan mecbur gidiliyor 🤷🏼‍♀️

Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Güzel sohbetlerinize katılmaktan tabiki memnuniyet duyarım. Bu aralar iyi olmaya çalışıyorum diyelim Migrenben Migrenben Siz nasılsınız, iyisinizdir umarım
Herkese merhaba :KK54: güzel ve huzurlu hafta sonları diliyorum 🙏🏻🌸
Hosgeldin canim 😍🥰🥰

Çapıt bağlarım o totona😩😩😩 ped de yokmuş bak kız kudurdun mu :KK57:

Bu ped olayı doğru mu cidden ya iyice şaşırdılar artık. Zorunlu ihtiyaç kapsamına girmiyor pedler heralde. Gerçi bi tanıdığım var kitap aralığı olarak ped kullanıyor. İhtiyaçtan ihtiyaca fark var o bakımdan 🤔

Bu ped olayı doğru mu cidden ya iyice şaşırdılar artık. Zorunlu ihtiyaç kapsamına girmiyor pedler heralde. Gerçi bi tanıdığım var kitap aralığı olarak ped kullanıyor. İhtiyaçtan ihtiyaca fark var o bakımdan 🤔
Heheeeeyt be 🤣🤣🤣 pedlerin kullanım alanı değişti. Yok canım ben bugün bime gittim keza a101 e de satılıyo

Bende kitap ayracı olarak toka tarak ne bulsam kullanirim.
İyi ki elime ped geçmemiş😂😂😂

Ben ped aldım yasak diyen olmadı
bilemiyorum

X