- 16 Aralık 2019
- 20.184
- 80.276
- 31
Kolay gelsinİstanbul. Medeni hali şimdi biriken ev işlerinden başlayacak olan bir evli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsinİstanbul. Medeni hali şimdi biriken ev işlerinden başlayacak olan bir evli...
Ama cinsel değil ki ne güzel duygusal sahneler yaşadık .noooooooolmuş
Valla aynen öyle çok doğru dedin nolucak böyle acaba sonumuzNe kapanması kim kapanmış ki hani ben aylardır evdeyim bana fark eden bişey yok insanlar her zamanki gibi dışarda onlar için de fark eden bişey yok
Napcaksın çatlağım ihtiyaclarda bitmiyo biyandan mecbur gidiliyorCanım benim Allah gönlündekini hayırlısı ile kabul etsin inşallah
Geldim geldim inşallah pili bitmeye yakın lamba gibi arada yanıp sönsemde hala bi ışık var
Ses tamam soğuk espriydi
Aminn Aminn inşallah canım benim cümlenin inşallah
He kız bizde bi gittik geldik
Aynen ben dışarıda bekledim eşim içeri girdi de çok kalabalık diyor
ASSOSyal bal tanesi
Hosgeldin canimMerhaba mesajınızı yeni gördüm. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Güzel sohbetlerinize katılmaktan tabiki memnuniyet duyarım. Bu aralar iyi olmaya çalışıyorum diyelim Migrenben Siz nasılsınız, iyisinizdir umarım
Herkese merhaba güzel ve huzurlu hafta sonları diliyorum
Kolay gelsin
Enişte demisken rüyamda yeni enisteniz olmuş oldu kızlar çok mutluyduk uzaktan kaçamak bakışlar filan.ayyy
Benimkide uzaktan sahuru hazırlasana diyor
Çapıt bağlarım o totona ped de yokmuş bak kız kudurdun mu
Heheeeeyt be pedlerin kullanım alanı değişti. Yok canım ben bugün bime gittim keza a101 e de satılıyoBu ped olayı doğru mu cidden ya iyice şaşırdılar artık. Zorunlu ihtiyaç kapsamına girmiyor pedler heralde. Gerçi bi tanıdığım var kitap aralığı olarak ped kullanıyor. İhtiyaçtan ihtiyaca fark var o bakımdan
Bende o moddayımBazı ev işleri yasaklanmalı bugünlerde sadece ben mi böyleyim acaba içimden bir şey yapmak gelmiyor ya
Bende kitap ayracı olarak toka tarak ne bulsam kullanirim.Bu ped olayı doğru mu cidden ya iyice şaşırdılar artık. Zorunlu ihtiyaç kapsamına girmiyor pedler heralde. Gerçi bi tanıdığım var kitap aralığı olarak ped kullanıyor. İhtiyaçtan ihtiyaca fark var o bakımdan
Ama ben seni özledimHosgeldin canim
Kız zaten fake miş ya o konu çapıt bağlarık bizdeBende kitap ayracı olarak toka tarak ne bulsam kullanirim.
İyi ki elime ped geçmemiş
Ben ped aldım yasak diyen olmadı
bilemiyorum
Korkudan miBen markete gittim bu gün bimden aldım Pet yaaa
Yok kız ihtiyaçtan evdeki bitti lazım olur gitmişken aldımKorkudan mi
Yoksa ihtiyacın mi vardı
Hayırlı kandiller canımKızlar kadir gecenizi enişten dileklerimle kutlarım
Migrenben Minnosprenses ASSOSyal Catlak-kurabiye @Nalin73 @MssPARE @Kahve __Kokusu @N u r