Hoş geldin canım . Bizde nolsun yasaklar evin içi delirmecelerMerhaba mesajınızı yeni gördüm. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Güzel sohbetlerinize katılmaktan tabiki memnuniyet duyarım. Bu aralar iyi olmaya çalışıyorum diyelimMigrenben Siz nasılsınız, iyisinizdir umarım
Herkese merhabagüzel ve huzurlu hafta sonları diliyorum
Bizim burda komşunun bahçesinde öyle güzel karadutlar varki evin sahibi olan amcaya her isteeyene veriyorBende kiraz gördüm, küçücük kutuya koymuşlar sormadım bile
Ne güzel bi sevap isliyo yaaBizim burda komşunun bahçesinde öyle güzel karadutlar varki evin sahibi olan amcaya her isteeyene veriyor
Ne güzel amcaymış bizim burdakiler zopaynan goveleyoBizim burda komşunun bahçesinde öyle güzel karadutlar varki evin sahibi olan amcaya her isteeyene veriyor
Merhaba
Hoşgeldin
Kadir gecen mübarek olsun
Ee anlat bakalımm yarışmaya nerden katılıyorsunHoşguldumm cümlemizin Kadir gecesi mübarek olsun
Bende senin canım bu mübarek gecede Allah ne muradın varsa versin sanaKızlar kadir gecenizi enişten dileklerimle kutlarım
Migrenben @Minnosmeliss ASSOSyal @Catlak-kurabiye cevizli tarcinli kek @MssPARE Kahve __Kokusu @N u r
Hep açıkta bırakmayı düşünüyorum artıkKıızzz totoya sahip çık açıkta kalmış
Hoş geldin canım . Bizde nolsun yasaklar evin içi delirmecelermutlu oldum seni gördüğüme
Amin .Bende senin canım bu mübarek gecede Allah ne muradın varsa versin sana
Çapıt bağlarım o totonaHep açıkta bırakmayı düşünüyorum artık
Ama cinsel değil kiÇapıt bağlarım o totonaped de yokmuş bak kız kudurdun mu
Ama cinsel değil kine güzel duygusal sahneler yaşadık .noooooooolmuş
Ama varya o çocuklara verdikce sanki ağaçta daha çok çıkıyor daha bı bereketleniyorNe güzel bi sevap isliyo yaa
MaşallahAma varya o çocuklara verdikce sanki ağaçta daha çok çıkıyor daha bı bereketleniyor
Mübarek gece aboooooowwwwbeni çağır ben gelirim alemin herifiyle be işin var
Daha bi de artık hep açık kalacak diyooMübarek gece aboooooowwww
Ee anlat bakalımm yarışmaya nerden katılıyorsunyaş kaç medeni durum ne memleket nere