- 16 Aralık 2019
- 20.206
- 80.399
- 31
Külliyen yaaaalaaaağn hiç bişey yok benim bulaşıklarda pırıl pırılÇok çiziyormuş öyle diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Külliyen yaaaalaaaağn hiç bişey yok benim bulaşıklarda pırıl pırılÇok çiziyormuş öyle diyorlar
Parlatıcı olarak a101 den alıyoruz ama tablet finish tuz bimdenKülliyen yaaaalaaaağn hiç bişey yok benim bulaşıklarda pırıl pırıl
Bende finişden memnun kalmadım hep çizdiParlatıcı olarak a101 den alıyoruz ama tablet finish tuz bimden
Çok yorgunum ama şükür bugünümeCanım nasılsın
La bu sıla beni göz ardı mı etmiş
NEden canımÇok yorgunum ama şükür bugünüme
Sen nasılsın napıyon canım
Memnun oldum okudum tanımışsın kendiniGörmemişim Minnosprenses hoşbuldum sağolasın
Dün bi yemek daveti vardı evimde onun yorgunluğu e çocuk var malum üstüne o eklenince pert oldumNEden canım
Yalnız da olunca zor canımDün bi yemek daveti vardı evimde onun yorgunluğu e çocuk var malum üstüne o eklenince pert oldum
Zor valla yaYalnız da olunca zor canım
AMİN kuzucugummmmmGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick @N u r Migrenben @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre @Nalin73 @Nilay5454 @Mimariye @MssPARE PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk -Adel- @Asiye_
Benide görmedinGörmemişim Minnosprenses hoşbuldum sağolasın
Ohh beee kurtuldukASSOSyal korkunçLu kitabım gece bitti
Kız kadın daha yeni daaaa alışacakBenide görmedin
Nasıl bi kitapdı kiOhh beee kurtulduk
Sizi görüyo bizi gormuyoKız kadın daha yeni daaaa alışacak