- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.579
Enişte olmasa olurdu ama mübarek olsun bebeğimKızlar kadir gecenizi enişten dileklerimle kutlarım
Migrenben Minnosprenses ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Nalin73 @MssPARE @Kahve __Kokusu @N u r
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enişte olmasa olurdu ama mübarek olsun bebeğimKızlar kadir gecenizi enişten dileklerimle kutlarım
Migrenben Minnosprenses ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Nalin73 @MssPARE @Kahve __Kokusu @N u r
Yaaa sebeklik yapim dedimEnişte olmasa olurdu ama mübarek olsun bebeğim
Delü bende yanlışlıkla yazdın sandım ama koyu yazmışsınYaaa sebeklik yapim dedim
bende ENİŞTEN öpirem siziKızlar kadir gecenizi enişten dileklerimle kutlarım
Bekliyom seni
Sağol tatlışımÇok geçmiş olsun kuzum allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorum ❤
SundumBekliyom seni
Herşey tmm mıSundum
Evet canım elimden geldiğinceHerşey tmm mı
Aaa konu açıldı bileEvet canım elimden geldiğince
Hemen bakiremAaa konu açıldı bile
Enişte demisken rüyamda yeni enisteniz olmuş oldu kızlar çok mutluyduk uzaktan kaçamak bakışlar filan.ayyybende ENİŞTEN öpirem sizi
Öğlen alışverişe çıktımbebeklinick dutsuz olmaaaaaz
MerhabaMerhaba mesajınızı yeni gördüm. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Güzel sohbetlerinize katılmaktan tabiki memnuniyet duyarım. Bu aralar iyi olmaya çalışıyorum diyelim Migrenben Siz nasılsınız, iyisinizdir umarım
Herkese merhaba güzel ve huzurlu hafta sonları diliyorum
Hoş geldin canımMerhaba mesajınızı yeni gördüm. Davetiniz için teşekkür ediyorum. Güzel sohbetlerinize katılmaktan tabiki memnuniyet duyarım. Bu aralar iyi olmaya çalışıyorum diyelim Migrenben Siz nasılsınız, iyisinizdir umarım
Herkese merhaba güzel ve huzurlu hafta sonları diliyorum
Kıızzz totoya sahip çık açıkta kalmışEnişte demisken rüyamda yeni enisteniz olmuş oldu kızlar çok mutluyduk uzaktan kaçamak bakışlar filan.ayyy
Bende kiraz gördüm, küçücük kutuya koymuşlar sormadım bileÖğlen alışverişe çıktım
Karadut gördüm alayım dedim
Çok pahalıydı be
Beyaz dut daha çıkmadı mı nedir göremedim tezgahlarda