- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Burada kaldım nokta.com gidim anam bugün çok iş var öpülüypnuz gene gelirimAman yapış bırahma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada kaldım nokta.com gidim anam bugün çok iş var öpülüypnuz gene gelirimAman yapış bırahma
Canım nasılsın
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsınCanım nasılsın
Bende iyiyim Rabbime şükür bana çok dua et bu akşam olur muIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Ederim tabiki canım, sende bize et rabbim kabul etsin inş ❤ adın ne canım bu arada adın ile edelimBende iyiyim Rabbime şükür bana çok dua et bu akşam olur mu
Canım benim Allah gönlündekini hayırlısı ile kabul etsin inşallah
Geldim geldim inşallah pili bitmeye yakın lamba gibi arada yanıp sönsemde hala bi ışık var
Ses tamam soğuk espriydi
Aminn Aminn inşallah canım benim cümlenin inşallah
He kız bizde bi gittik geldik
Aynen ben dışarıda bekledim eşim içeri girdi de çok kalabalık diyor
ASSOSyal bal tanesi
Hayırlı kandiller canim benm heoinize dualarda unutmayalımGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre cevizli tarcinli kek Ni454 @Mimariye MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 H M @Zerre @Niloyatospikk @-Adel- @Asiye_
Çok hastayım kuzum baş dönmesi, göz kararması, halsizlik yorgunluk, soğuk almışım, ve regl olmuşum hepsi bir arada vücudum adeta savaşıyor, alerjim var ilaçlara kullanamıyorum da virüse mi yakalandım diyorum kimseyi görmedim 15 gün geçti
Çok geçmiş olsun kuzumÇok hastayım kuzum baş dönmesi, göz kararması, halsizlik yorgunluk, soğuk almışım, ve regl olmuşum hepsi bir arada vücudum adeta savaşıyor, alerjim var ilaçlara kullanamıyorum da virüse mi yakalandım diyorum kimseyi görmedim 15 gün geçti
Sağol çiçeğimÇok geçmiş olsun kuzum
Zahter iç canım . Ihlamur iç. limon sık iyi gelirSağol çiçeğim
Çok geçmiş olsun kuzum allah yardımcın olsun, acil şifalar diliyorum ❤Çok hastayım kuzum baş dönmesi, göz kararması, halsizlik yorgunluk, soğuk almışım, ve regl olmuşum hepsi bir arada vücudum adeta savaşıyor, alerjim var ilaçlara kullanamıyorum da virüse mi yakalandım diyorum kimseyi görmedim 15 gün geçti
Banlanmış mıKahve kokusu neden ban yedi MssPARE ?
Başka kahve kokusuymus sanırımBanlanmış mı