Guu morniiig göööörrrlll
Saolasin seninde mübarek olsun minnoscum❤Günaydınnnnnnnnkandilin mübarek olsun canım
Yemin ederim 1 saat fazladan uyusam dünyalar benim oluyoKeşke canımmm benimm vallah ben acıyorum annelere insan birkaç sanatta olsa dinlenmek istiyor hakkıda
Nasılsın canımMorning morniggg canım bütün gutlar bizle olsun
Saolasin seninde mübarek olsun minnoscum❤
Gut gut günlerimiz olsun gutgutgudaaaaaaaaakkkMorning morniggg canım bütün gutlar bizle olsun
Saolasin seninde mübarek olsun minnoscum❤
Haklı olarak o kadar uykusuz geceye tabiYemin ederim 1 saat fazladan uyusam dünyalar benim oluyo
Dur düşürme alayım yumurtayıGut gut günlerimiz olsun gutgutgudaaaaaaaaakkk
Yanlış etiket yapmış gel gel gitmeeKahve banlanmis mi ama nasill bir yere yazdığı yok ki kadının bi bakıp gelem
Allahından gülesin gece gece altıma işettin beniDur düşürme alayım yumurtayı
Bizim catlak yanlış etiket yaptıKahve banlanmis mi ama nasill bir yere yazdığı yok ki kadının bi bakıp gelem
Ahahahah dün attığım aklıma geldi yumurtalı videoAllahından gülesin gece gece altıma işettin beni
Ya bugünde benim sol baş agrım var herkesin basi ağrıyor şu günlerdenNasılsın canım
Havadan mıdır nedir bilemedim kiYa bugünde benim sol baş agrım var herkesin basi ağrıyor şu günlerden
Delüü garııAhahahah dün attığım aklıma geldi yumurtalı video
Gut gut günlerimiz olsun gutgutgudaaaaaaaaakkk
Havadan mıdır nedir bilemedim ki
Aman iyi ben banlama bilirim yazıyorum bdv falan dün korktum zaten allahtan konu yalan ciktiBizim catlak yanlış etiket yaptı
GuNaydin hayirli kandiller kizlarGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
@ASSOSyalMinnosprenses @zorunlunick @N u r Migrenben @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre @Nalin73 @Nilay5454 @Mimariye MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk @-Adel- @Asiye_
Günaydın canısı
Hangi konuuOlsun canım hemde en güzel gutlarimiz insalah
Benim çok ağrımaz başım kalktım buzvtorbasi koydum azıcık gecti
Aman iyi ben banlama bilirim yazıyorum bdv falan dün korktum zaten allahtan konu yalan cikti
Hangi konuOlsun canım hemde en güzel gutlarimiz insalah
Benim çok ağrımaz başım kalktım buzvtorbasi koydum azıcık gecti
Aman iyi ben banlama bilirim yazıyorum bdv falan dün korktum zaten allahtan konu yalan cikti