- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah bunu bana yazdın sandımNasılsın tatlış anne
Şimdi bu nasıl bir soru?Nasılsın tatlış anne
Ay hadi inşallahhjHahah bunu bana yazdın sandımbu bir işaret olmalı
Stalk graliçemmmm
Ayy ikimiz de aynı anda yazmışız
Ah o stalklarınn gözüü kör olsunnStalk graliçemmmmgözüm yollarda kaldı kele bacım
Yorma gendini bu gadar anam daaa yeeeyn lazımsın bizeAh o stalklarınn gözüü kör olsunnhep uykusuzluktan bacım bunlar
Ah o stalklarınn gözüü kör olsunnhep uykusuzluktan bacım bunlar
Al dilime takıldı şimdi
Bencede mübarek gün bu gün tüm duam sana mümin mümine duası daha hayırlı olurmuşHahah bunu bana yazdın sandımbu bir işaret olmalı
He kız aman işte knack vakasından sonra şüpheli herkesi mercek altına alıyorum bi daha kandırılmayak diyeYorma gendini bu gadar anam daaa yeeeyn lazımsın bize
Uykusuz kalıyorsun sonra gündüz stalklaHe kız aman işte knack vakasından sonra şüpheli herkesi mercek altına alıyorum bi daha kandırılmayak diye
Bitanemm Allah razı olsun Rabbim seninde dualarını hayırlısı ile kabul etsinBencede mübarek gün bu gün tüm duam sana mümin mümine duası daha hayırlı olurmuş
İnşAllah canım AminnnnnBitanemm Allah razı olsun Rabbim seninde dualarını hayırlısı ile kabul etsin
DimiUykusuz kalıyorsun sonra gündüz stalkla
Sen baaa bildir atarım onu topikten engellerimHe kız aman işte knack vakasından sonra şüpheli herkesi mercek altına alıyorum bi daha kandırılmayak diye
Ben uykusuz kalırsam başım ağrır hemenDimibundan sonra öyle yaparım yav
Bi süre sonra alışeyoooonnBen uykusuz kalırsam başım ağrır hemen