Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanışak gaynaşakcoconatt bacııımm gel buraya eğer istersen
KahvemmmmmGünaydın canısı Amin canısı bir daha gitme canısı seviliyorsun canısı öpüyorum kokulu kokulu canısı
ParemmKahvemmmmm
Hangi konu
Hicbir başlığa uymayana taşındı kazen mune kızdılar nerden ped alabilirim diye bir konuyduHangi konuu
ÇoookkkGıdlar gidaklar eğleniyormuyuz gençlikkkkkkkkkkkkkkk günaydınnnnnnnn
gördüğüme sevindimmmParemm
Heee gerizekalı sanki gıran girdi ped köküne çabıt bağla gez bize neHicbir başlığa uymayana taşındı kazen mune kızdılar nerden ped alabilirim diye bir konuydu
Korktunmu ban yedim diyegördüğüme sevindimmm
Çoookkk
Sonra izleKız uyuyor yanımda izleyemiyorum yaaaaa açsam uyanır
Dünden beri kazenin lafina hem gülüyorum hem utanıyorumHeee gerizekalı sanki gıran girdi ped köküne çabıt bağla gez bize ne
Aboooo insan ölür de yerin dibine gireerDünden beri kazenin lafina hem gülüyorum hem utanıyorum
Kadın demiş ya kicimda bezle dolaşıyorum diye
Kazen de kıçında bezle dolaşama kadar önceden stok yapsaydın dedi
Eğleniyoruz neşemiz yerinde bu gün şükürGıdlar gidaklar eğleniyormuyuz gençlikkkkkkkkkkkkkkk günaydınnnnnnnn
coconatt bacııımm gel buraya eğer istersen
Davete icabet etmezsek olmaz geldim bileTanışak gaynaşak
Hangi kadın stok yapmaz aldım birkaç paket alır ne tuhaf bunlar yaDünden beri kazenin lafina hem gülüyorum hem utanıyorum
Kadın demiş ya kicimda bezle dolaşıyorum diye
Kazen de kıçında bezle dolaşama kadar önceden stok yapsaydın dedi
MerhabaDavete icabet etmezsek olmaz geldim bile
Herkese benden bir MERHABAA
Danışalım bacım hep beğeni atıyon danışmak istedim . Yarışmaya nerden katılıyonuz yaşınız kaç medeni durumunuz neDavete icabet etmezsek olmaz geldim bile
Herkese benden bir MERHABAA
Allah daim etsin canımEğleniyoruz neşemiz yerinde bu gün şükür