- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.330
Rabbim nasip ederde anne olursam ne yaparım bilmemBi süre sonra alışeyoooonn
Kız abooo bende romantik aşk şarkısı gönderecek diye bekliyom
Hahah tamam annaştıkSen baaa bildir atarım onu topikten engellerim
Senin migrendi dimi kuzum. Sanırım benimki de migrenBen uykusuz kalırsam başım ağrır hemen
E meçbuuuuuurrrRabbim nasip ederde anne olursam ne yaparım bilmem
Kız abooo bende romantik aşk şarkısı gönderecek diye bekliyomtövbe bacım yok ben şarkıların gözünü kör etmeye devamke
Hahah tamam annaştık
Senin migrendi dimi kuzum. Sanırım benimki de migren
Evet canım uykuzluktan olur uyku düzenin bozulursa olurKız abooo bende romantik aşk şarkısı gönderecek diye bekliyomtövbe bacım yok ben şarkıların gözünü kör etmeye devamke
Hahah tamam annaştık
Senin migrendi dimi kuzum. Sanırım benimki de migren
Vurma bacımaaaaabundan romantik şarkı mı olur naaaağmkööööörrrr
Bendeki ney olaEvet canım uykuzluktan olur uyku düzenin bozulursa olur
Ben benim öküze bak desem gece bakmaz araba kullanıyorum derE meçbuuuuuurrr
Seninde mi ağrıyor başın seninki de uykusuzluktan olur canımBendeki ney ola
Yirriiiim o bacını senin bacınsa benim de satlk gıraliçemVurma bacımaaaaa
Hiç öyle bi beklentiye girme zaten baksa benimki bakardı ama bakmazBen benim öküze bak desem gece bakmaz araba kullanıyorum der
Emoji tam oturduYirriiiim o bacını senin bacınsa benim de satlk gıraliçem
Sanki tek bizim çocuğumuzHiç öyle bi beklentiye girme zaten baksa benimki bakardı ama bakmaz
Benim ki taaa gözümün damarlarını sanki biri enseme çekiyo gibi oluyo uyumadığım zamanlarSeninde mi ağrıyor başın seninki de uykusuzluktan olur canım
Birinin yardım etmesi lazım işte dutum bak ben evdeyim birkaç gün komşuya yardım ederim kendi işlerimi bitirim kadın tek oğlumda yaramaz maşallah hareketliBenim ki taaa gözümün damarlarını sanki biri enseme çekiyo gibi oluyo uyumadığım zamanlar
GünaydınnnnnnnnGünaydın kızlarrrrr
Kimim var ki keşke komşum sen olaydınBirinin yardım etmesi lazım işte dutum bak ben evdeyim birkaç gün komşuya yardım ederim kendi işlerimi bitirim kadın tek oğlumda yaramaz maşallah hareketli
Keşke canımmm benimm vallah ben acıyorum annelere insan birkaç sanatta olsa dinlenmek istiyor hakkıdaKimim var ki keşke komşum sen olaydın