- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.330
Kalk kalka oynayalım oturmaya gelmedik.Vaaaay işte buna göbek atılır
Bi yandan kızlara kahvaltı hazırlıyom bi yandan göbecik atarım abeKalk kalka oynayalım oturmaya gelmedik.
Analık zor zanaatBi yandan kızlara kahvaltı hazırlıyom bi yandan göbecik atarım abe
Maşallah rabbim iylik güzellik versin canım benimİyiyim uykumu aldım sen nasılsın bebek gibiyim taş gibiyim şahaneyim
Amiin cümlemizeMaşallah rabbim iylik güzellik versin canım benim
Bende iyiyim canım çocuklara kahvaltı hazırlıyorumİyiyim canım güzel uyumuşum
Çok şükür canım sen nasılsın
Bir anne dahaBende iyiyim canım çocuklara kahvaltı hazırlıyorum
Günaydın canım benim
Günaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben athena LaRisaCca clara Z Zerre cevizli tarcinli kek Ni454 Cookiie MssPARE PeRRieR kahve_kokusu Whiterose89 H M Z Zerre Niloyatospikk -Adel- Asiye_
Günaydın canım benim amin rabbim bütün sıkıntılarımızı geçirsin hayırlı uğurlu bereketli bı omur nasip etsinGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ASSOSyal Minnosprenses bebeklinick i p e k Migrenben athena LaRisaCca clara Z Zerre cevizli tarcinli kek Ni454 Cookiie MssPARE PeRRieR kahve_kokusu Whiterose89 H M Z Zerre Niloyatospikk -Adel- Asiye_
Günaydın bebişlerim hayırlı kandillerGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
Hayırlı kandiller canım benimGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
Nasılsın tatlış anneGünaydın bebişlerim hayırlı kandiller
Aminn canım benim inşallahGünaydın canım benim amin rabbim bütün sıkıntılarımızı geçirsin hayırlı uğurlu bereketli bı omur nasip etsin