- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.563
Valla yalnız tatile gitmeyi çok isterdim yaaYasaklar kalksaydi bı tatile gitseydik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yalnız tatile gitmeyi çok isterdim yaaYasaklar kalksaydi bı tatile gitseydik
Benimde ama baş ağrısından iyidir canım bir gün dene sadeceSinirime dokunuyo meret
Hadi mayo bikini bakmaya başlayalım gidelim seninleValla yalnız tatile gitmeyi çok isterdim yaa
Deneyeyim canımBenimde ama baş ağrısından iyidir canım bir gün dene sadece
Yaa ne güzel olurdu beee yaaaHadi mayo bikini bakmaya başlayalım gidelim seninle
Neresi var kafandaYaa ne güzel olurdu beee yaaa
Sakin bi yerler var seninde canın benimle gitmek istiyo zaar beybiNeresi var kafanda
Gerçi sen yalnız gitmek istiyorum dedin ben niye dadandim
TabikiiiiiSakin bi yerler var seninde canın benimle gitmek istiyo zaar beybi
Akalım gecelere beybiTabikiiiii
Kıyma bize canum kuşbaşı yapKesiyimmi hepinizi hiiiihhh
Yoook kiyacam size kız ölsem kalsam haberiniz yokKıyma bize canum kuşbaşı yap
Tobe de kız, bugün gerçekten acayip bi gündü yaa kimse mutlu değildi bugün normal sohbet bile dönemedi kuzu sen nerdesinYoook kiyacam size kız ölsem kalsam haberiniz yok
Benim coook mühim bı isim vardı ama öyle böyle değilTobe de kız, bugün gerçekten acayip bi gündü yaa kimse mutlu değildi bugün normal sohbet bile dönemedi kuzu sen nerdesin
Hayırdır beybiBenim coook mühim bı isim vardı ama öyle böyle değil
Ediyoruz da geldigin gibi gidiyosunYoook kiyacam size kız ölsem kalsam haberiniz yok
Fikir ver beybi merak ettimEdiyoruz da geldigin gibi gidiyosun
Kocisle bakım yaptık yüzümüze maske yapıp siyah noktalarmizı sıktık romantik bı şarkı eşliğindeHayırdır beybi
Gerçekten miiKocisle bakım yaptık yüzümüze maske yapıp siyah noktalarmizı sıktık romantik bı şarkı eşliğinde