- 27 Mart 2019
- 28.956
- 103.250
Nasıl ramazan sayılı gün bitiyorsa ömrümüz de sayılı gün her gün biraz daha son nefese yaklaşıyoruzOructa bitiyor
Bı canım sıkılmadi değil
Ne güzel evlerimize neşe gibiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl ramazan sayılı gün bitiyorsa ömrümüz de sayılı gün her gün biraz daha son nefese yaklaşıyoruzOructa bitiyor
Bı canım sıkılmadi değil
Ne güzel evlerimize neşe gibiydi
Valla canım bazen o kadar yoğun oluyorum kiEdiyoruz da geldigin gibi gidiyosun
Assosyalim gecemiz benim onun sivilcesini farketmemle başladı ve hemen gül suyu pamuk krem kapıp devam ettikGerçekten mii
Hiç aklımdan çıkmıyor zatenNasıl ramazan sayılı gün bitiyorsa ömrümüz de sayılı gün her gün biraz daha son nefese yaklaşıyoruz
Valla iki çocukla bravo, aşkımız daim olsun inşAssosyalim gecemiz benim onun sivilcesini farketmemle başladı ve hemen gül suyu pamuk krem kapıp devam ettik
Ne fikri kuzum.Fikir ver beybi merak ettim
Amannnn okudum yazdigimi gece gece bi tuhaf oldu her ne kadar doğruysa daNasıl ramazan sayılı gün bitiyorsa ömrümüz de sayılı gün her gün biraz daha son nefese yaklaşıyoruz
Tatil yeri fikriNe fikri kuzum.
Beni merak etmiyorsunuz demiş.
Ediyoruz da geldigin gibi gidiyosun dedim
Bilmemde ALLAH bilir inşallah cennete gideriz ama azıcık cehenneme ugruyacakmiyiz bilmemHiç aklımdan çıkmıyor zaten
Korkudan ödüm de patlıyor
Biyere gideceğiz ama gidecegimiz yerden emin değilim.
Orada bir arada olabilecek miyiz emin değilim.
Çünkü herkes cennetlik değil .
Annem cennetlikse ben değilim belki .
Bensem filanca değil belki. Vs vs . Bu da ruhumu darliyor .
Düşünme diyeceksin ama aklımdan çıkmıyor ki
Ben böyle şeyleri rahatlıkla konuşuyorum yaAmannnn okudum yazdigimi gece gece bi tuhaf oldu her ne kadar doğruysa da
Bugün karamsar bir gün mu banami öyle geldi
Üstümüzde bir şeymi var yıldızların etkisini
Merkür retrosumu
Ne bilemedim
Evet bugün çok acayip, retro merkür bilmem ne çok mutsuzumAmannnn okudum yazdigimi gece gece bi tuhaf oldu her ne kadar doğruysa da
Bugün karamsar bir gün mu banami öyle geldi
Üstümüzde bir şeymi var yıldızların etkisini
Merkür retrosumu
Ne bilemedim
Üc ununttun mu teşekkür ederim canım benimValla iki çocukla bravo, aşkımız daim olsun inş
Kim üzdü seni adres bilgilerini şöyle hemennnnEvet bugün çok acayip, retro merkür bilmem ne çok mutsuzum
Benceeeee Muğla essiz bı güzellikTatil yeri fikri
Ne gibi bı sıkıntı oldu ki ?Aslında bugün gerçekten çok garip bi gündü canım merak etmiyoruz değil
Merkür üzmüşKim üzdü seni adres bilgilerini şöyle hemennnn
Uc mü ana iki sanıyordum ben kuzum sen varvyaaa bravoÜc ununttun mu teşekkür ederim canım benim
MerkürKim üzdü seni adres bilgilerini şöyle hemennnn
Ben böyle şeyleri rahatlıkla konuşuyorum ya
Bana pesimistce gelmiyor gerçekleri konuşmak
Evet bugün çok acayip, retro merkür bilmem ne çok mutsuzum
Işte muğla sakın değil be kuzuBenceeeee Muğla essiz bı güzellik
Ama sakinlik bakımından degerlendiremedim neresi olurrr ki
Ne gibi bı sıkıntı oldu ki ?
Yasak değilAynen ya sitede negatiflik mi var bizdemi benim regli yaklaştı ondan mi
Sabah enerji patlaması yasiyalim inşallah
Bak şimdi regli dedimde ped de yasak al sana negatiflik