- 17 Ocak 2020
- 27.295
- 39.387
E ama ben aldimmmm nasıl yasak.Bak şimdi regli dedimde ped de yasak al sana negatiflik
Bana yasal size yasak galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama ben aldimmmm nasıl yasak.Bak şimdi regli dedimde ped de yasak al sana negatiflik
Daha mütevazı bı şey söyleyeydin zalimmm ben nerden gideyim merkureMerkür
İki oğlum bı kızım var teyzesiUc mü ana iki sanıyordum ben kuzum sen varvyaaa bravo
Mesela beni sen üzdün galiba beni sevmedin hiç selam yok merhaba yokKim üzdü seni adres bilgilerini şöyle hemennnn
Sen sordun enerjini yolla korkar benceDaha mütevazı bı şey söyleyeydin zalimmm ben nerden gideyim merkure
Hemennn kendimi kesmeye gidiyorumMesela beni sen üzdün galiba beni sevmedin hiç selam yok merhaba yok
Maşallah allah bağışlasın, güzel günlerini görün ınş canım benim ❤İki oğlum bı kızım var teyzesi
Yasak değil
Yasak olur mu hiç ALLAH aşkına öyle laf ola isteE ama ben aldimmmm nasıl yasak.
Bana yasal size yasak galiba
Valla korkar ben bu canavarlarla baş ediyosam herşeyle basederimSen sordun enerjini yolla korkar bence
Sağol canım benim Rabbim seninkilerin teyzesi olamayi nasip etsin banaMaşallah allah bağışlasın, güzel günlerini görün ınş canım benim ❤
Sahi nalin üç çocuk zor mu ?Valla korkar ben bu canavarlarla baş ediyosam herşeyle basederim
Eğlenecek ya bizleYasak olur mu hiç ALLAH aşkına öyle laf ola iste
Sen kasap misin sürekli kesme kıyma kuşbaşı gel hele gel bayramı görde öyle yap ne yaparsanHemennn kendimi kesmeye gidiyorum
Yürü be kim tutar seniValla korkar ben bu canavarlarla baş ediyosam herşeyle basederim
Amin canım benim allah razı olsun ❤Sağol canım benim Rabbim seninkilerin teyzesi olamayi nasip etsin bana
Zorlukları var tabiki ama onlar birlikte oynayınca kavga edince gulusunce iyiki diyorum iyiki varlar mesela paylaşmayı çok erken öğrendiler büyüğüne elma soyup versem kardesiminki nerde anne der canlarım rabbim esirgesin onlarıSahi nalin üç çocuk zor mu ?
Bu gecelik kasabım kusura bakma vallaha dalgınlıktan selam vermemisim hoşgeldin canımSen kasap misin sürekli kesme kıyma kuşbaşı gel hele gel bayramı görde öyle yap ne yaparsan
Amiiiin inşallah canım benimKızlar böyle çocuk çoluk diyorsunuz ya çok hoşuma gidiyor beğeniyorum
Allah yuvanızda mutlu etsin çocuğunuzla çocuğunuzla sağlıkla yaşayın
Önemli değil hoş buldumBu gecelik kasabım kusura bakma vallaha dalgınlıktan selam vermemisim hoşgeldin canım