- 27 Mart 2019
- 28.955
- 103.243
Tamam canım.allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saç rengin ne benim bal köpüğü güzel duruyorOnu bı ara heveslenip eşimle tanistigim dönemde yaptırdım.
Aman Allahım bu kadar mı yakışmaz
Geçmiş.olsun sanada migren mi oructan mi acabaBildirimlerini aç canım geliyo
Çok sağol bebekim evet daha iyi şükür, halimize bin sukur❤ sen nasılsınGeçmiş canım gectimi başım ağrıyor yazmışsın
Yarın hatırlatın herkezi etiketleyip alalım sayıları.. canısı Allah kabul etsin
Yok canım oructan olabilir. Ben interneti actigim an bildirimleri yigiliyo resmen sanada gelmesi lazımGeçmiş.olsun sanada migren mi oructan mi acaba
Bildirimleri açtım bakalım.olucak mi
Açtığından beri burdayımYok canım oructan olabilir. Ben interneti actigim an bildirimleri yigiliyo resmen sanada gelmesi lazım
İyiyim kuzum bende ev çocuk arası mekik dokumaca su iciyormusun yeterince susuzluk baş ağrısı yapar askısıÇok sağol bebekim evet daha iyi şükür, halimize bin sukur❤ sen nasılsın
Yaa doğuştan mı bal köpüğüsunSaç rengin ne benim bal köpüğü güzel duruyor
Amin canlarım sağolasınız. Bugün okudum iyiki sanki regli olcak gibi ağrım var gelirse kalcaktı bütün kuranlar yoksaYarın hatırlatın herkezi etiketleyip alalım sayıları.. canısı Allah kabul etsin
Çık tekrar girAçtığından beri burdayım
Evet canım kaç kuoforle kavga ettim boyamadilar biz bu rengi tutturmak için milletten para alıyoruz diye kendim siyah saç hastasıyımYaa doğuştan mı bal köpüğüsun
Küllu açık kumralim
Iftardan sonra çok su içiyorum canım, aç kalıp yemek yiyince dengeler değişiyo öyle düşünüyorumİyiyim kuzum bende ev çocuk arası mekik dokumaca su iciyormusun yeterince susuzluk baş ağrısı yapar askısı
Açık kumrala gölge.balyaj cok yakisir oysa bende sarısınız saç rengim.acikYaa doğuştan mı bal köpüğüsun
Küllu açık kumralim
Bozma sahidenEvet canım kaç kuoforle kavga ettim boyamadilar biz bu rengi tutturmak için milletten para alıyoruz diye kendim siyah saç hastasıyım
Şaban gibi cikamiyommm himmet ağaaaÇık tekrar gir
Bugün birde sahurda içmeyi dene canım bellki yanlış zamanda içiyorsundurIftardan sonra çok su içiyorum canım, aç kalıp yemek yiyince dengeler değişiyo öyle düşünüyorum
Kuaförum paçozdu belki de beceremedi mi acabaAçık kumrala gölge.balyaj cok yakisir oysa bende sarısınız saç rengim.acik
Benimde saçlarım az bebek saçı gibi cansiz
En heyecanlı kısmı öğrenemeyeceksin o vakit gülümŞaban gibi cikamiyommm himmet ağaaa
Tuvalet meselesi yüzünden kısa kesiyorum sahurdaBugün birde sahurda içmeyi dene canım bellki yanlış zamanda içiyorsundur