Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denk gelmedim galiba ben sabah ki konuya .Evet ya cok sıkıcı ama galiba herkes hasta olan arkadaşa.yoneldi ya.ondandir rabbim sifa versin
Sabah vardı baya.keyifli konu
Kocalar evde olunca giren olmuyor hafta sonu ırsi dir canım eltim 24 yaşında siyah saçı yokBide haftasonu geliyor ki herkes sus pus olur.
Bende evliyim 28 yasimdayim.ama saçlarımda aklar çıkmış sebebi neydi ki
Boşver denk gelme saçma bir şeydi kazen.kaptti zatenDenk gelmedim galiba ben sabah ki konuya .
Hasta arkadaş için Allah şifa versin
YaaKocalar evde olunca giren olmuyor hafta sonu ırsi dir canım eltim 24 yaşında siyah saçı yok
Aaa ben ona dalga mı geciyosun ben aldım dün .filan yazdım bı de .Boşver denk gelme saçma bir şeydi kazen.kaptti zaten
Regli olmuş kicimda bezle.dolaniyirum marketlerde ped satmak yasaklanmış diye konu açmış
Bende yazdım bir sürü bir şey bu seferde korktum ban gelir.mi geyikten diye sonra kazen geldi konu kapandıAaa ben ona dalga mı geciyosun ben aldım dün .filan yazdım bı de .
Hahaha
Lafinı da hiç sansürlememisBoşver denk gelme saçma bir şeydi kazen.kaptti zaten
Regli olmuş kicimda bezle.dolaniyirum marketlerde ped satmak yasaklanmış diye konu açmış
Bu ban işinin uzun süreli olması ( tabi sabıka kaydimiza göre degisiyoe da ) beni siteden soğutuyor .Bende yazdım bir sürü bir şey bu seferde korktum ban gelir.mi geyikten diye sonra kazen geldi konu kapandı
Koparma sakin cuhalir boya sevmiyorsanYaa
Bende yakaladım on tane
Dibine yakın yerden kesiyorum.Koparma sakin cuhalir boya sevmiyorsan
Allah yardımcın olsun kuzum, hap içtim canım ufak bi başağrısıYok bitanem uyku bana uzak sabah 7 de uyanmıştım geçmiş olsun neyin var
Iyiyim kuzu sen nasılsın şarjım yoktuNapiyosunnnnn
Gölgede arttırabilirsin beyazların olduğu yere güzel kapatıyorDibine yakın yerden kesiyorum.
Koparmadim da .
Boyamiyorum.
Uçları ombre ama çok az kaldı
Hatta kestirmeyi düşünüyorum ombreli yerleri.
nasıl yıpranmış nasil.
Gong yemeye gömüldum yineIyiyim kuzu sen nasılsın şarjım yoktu
Bildirimlerini aç canım geliyoUygulama var ama.bana bir şey gelmiyor nasil olucak ki
Aynen kazen de dedi zaten kicimda bezle dolanıyorsun da niye stok yapmadin diyeLafinı da hiç sansürlememis
Onu bı ara heveslenip eşimle tanistigim dönemde yaptırdım.Gölgede arttırabilirsin beyazların olduğu yere güzel kapatıyor
Geçmiş canım gectimi başım ağrıyor yazmışsınBildirimlerini aç canım geliyo