- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.557
Biraz başım agriyo canım sen nasılsın, uyuyabildin mi hiç dutumNasılsın balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz başım agriyo canım sen nasılsın, uyuyabildin mi hiç dutumNasılsın balım
Yok bitanem uyku bana uzak sabah 7 de uyanmıştım geçmiş olsun neyin varBiraz başım agriyo canım sen nasılsın, uyuyabildin mi hiç dutum
NapiyosunnnnnIyi aksamlar kizlar ❤
Uygulama var ama.bana bir şey gelmiyor nasil olucak kiEvet geliyo eğer sende uygulama varsa
Bildirimlerin kapalı olabilir canımUygulama var ama.bana bir şey gelmiyor nasil olucak ki
Evet olabilir bakayım tesekkurler canimcimBildirimlerin kapalı olabilir canım
Uykuya hazırlıkMigrenben Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick i p e k Catlak-kurabiye n MssPARE huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu noruyonuzzzzzzzzzz
Uyuyacakmi zeytinUykuya hazırlık
Şimdilik uyudu 10 dk sonrası meçhulUyuyacakmi zeytin
100 salavatimi tamamladım şimdi tam da.Migrenben Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick i p e k Catlak-kurabiye n MssPARE huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu noruyonuzzzzzzzzzz
Çok korkuyorum bu çocukların saginin solunun belli olmayışından .Şimdilik uyudu 10 dk sonrası meçhul
Allah kabul etsin canım hiç yaptığım yok nbenimde sitede dolaniyom boş boş sizi bir durteyim dedim100 salavatimi tamamladım şimdi tam da.
MssPARE ile kadir gecesi için etiketlediginiz mevzu yani
Sen napiyosun.
Ay sitede de bişey olduğu yok kiAllah kabul etsin canım hiç yaptığım yok nbenimde sitede dolaniyom boş boş sizi bir durteyim dedim
Hahaaajjj küçücük şeyler nasılsa oynatıyor bizi benimkide yeni kalktı kaçta yatar Allah bilirŞimdilik uyudu 10 dk sonrası meçhul
Bdv nin Ramazan'da hiç tadı yok yaş 35 canım evli çocuklu bir bayyanimAy sitede de bişey olduğu yok ki
Acsalar düzgün konu da fikir versek bişey öğrensek filan .
Keyif alacgim bı konu göremedim.
Kahve kokusu yaş kaç tanışalım mı niye tanismadik daha
Evet ya cok sıkıcı ama galiba herkes hasta olan arkadaşa.yoneldi ya.ondandir rabbim sifa versinAy sitede de bişey olduğu yok ki
Acsalar düzgün konu da fikir versek bişey öğrensek filan .
Keyif alacgim bı konu göremedim.
Kahve kokusu yaş kaç tanışalım mı niye tanismadik daha
Seni sormayı unutmuşum canımBdv nin Ramazan'da hiç tadı yok yaş 35 canım evli çocuklu bir bayyanim
Bide haftasonu geliyor ki herkes sus pus olur.Bdv nin Ramazan'da hiç tadı yok yaş 35 canım evli çocuklu bir bayyanim