- 17 Ocak 2020
- 27.287
- 39.373
Bende eşimi soymayi düşünüyorum geçen bayram elini öpüp almıştım biseylerbebeklinick ben bu gün zenginim bayram harçlığımı aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eşimi soymayi düşünüyorum geçen bayram elini öpüp almıştım biseylerbebeklinick ben bu gün zenginim bayram harçlığımı aldım
Yok ben şuan yapmayı düşündümAkşam sende o zaman sen yap siftagini zorunlunun
Evet 12 den aşağı uyanmam ayilana kadar 1 diyeyim gerçiHer gün ev mi temizlenir geç uyanıyorsun biliyorum
Çok yemek seçmem ama bulgur pilavını öyle sade yiyemiyorum domatesli olursa yerim böyle yoğurt olursa yerim, kesinlikle taştan çıkarıyor anneler rabbim başımızdan eksik etmesinAnneler taştan yemek çıkarır valla
Evlendik balayına gittik geldik
Bu şehirde kimsemiz yok
Eve geldik ya evde bişey yok ki sadece mercimek var .kalktım mercimekten yemek yaptım.
O gün sadece o gün anladım annemi.ne eziyet edermisiz onu yemem bunu yemem diye.
Yemek yapmak ne pisircem şimdi diye düşünmek şaşırmak ve ortaya çoluk çocuğunun sevmeyecegi bı ihtimal şansın yaver giderse seveceği bı yiyecek çıkarmak
O gün mercimek yemiştik gecenin köru nerden ne alayim.
O günden sonra yeğenim filan ben bunu yemem derse asıl ye de goreyim diye çekip alıyorum önünden kolay mı çıktı lan o yemek .
Yeğenim dediysem çocuğa şiddet filan diye kizismasin şimdi ortalık.
Ablamın oğlu 23 yaşında
Lezzetli oluyorAlışkanlık canım bende öyle severim .biraz bulgur biraz yoğurt koyar kaşığa öyle yerim
AminnnÇok yemek seçmem ama bulgur pilavını öyle sade yiyemiyorum domatesli olursa yerim böyle yoğurt olursa yerim, kesinlikle taştan çıkarıyor anneler rabbim başımızdan eksik etmesin
PatrondanAminnn
Bayram harçlığını babadan mi dedelerden mi kimden aldın
Bende nişanlıma dedim öpeyim diye öptürmedi o zaman nişanlı değildikBende eşimi soymayi düşünüyorum geçen bayram elini öpüp almıştım biseyler
Şuan o.mesaj gelmeli canım
Evlenince her bayram söke söke aliyosun sorun değil 300 alacaksan bugünlerin acısını çıkarmak için 100 TL fazla soyleBende nişanlıma dedim öpeyim diye öptürmedi o zaman nişanlı değildik
Ahahahah istesem hemen verir ben istememEvlenince her bayram söke söke aliyosun sorun değil 300 alacaksan bugünlerin acısını çıkarmak için 100 TL fazla soyle
Devletten alamadık patrondan aldıkOoo .
Daha da kardasin
+1 cepte
Sus sus içimde bir yara halenDevletten alamadık patrondan aldık
Kaç dkaika sonraKızlar fırına yimmek koydum hatırlatın
Buradayim kuzum. Pek yazamadım çocuklarla uğraşıyorum.i p e k nerelerde acaba bugün hiç görünmedi
40 dk canimKaç dkaika sonra
Seni görmeyince özlüyorum benBuradayim kuzum. Pek yazamadım çocuklarla uğraşıyorum.