- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.324
çok şükürAy biliyorum bi olayıallah korusun. Ama ben değilim emin olabilirsiniz
Sen nerdesin şimdiçok güzel memleket keşke kalsaydım orada bayıldım vallah
gaziantep canımSen nerdesin şimdi
Senin memlekette güzelgaziantep canım
Ben dün markete gittim bi. Anladımki bir tek ben evdeymişim. Millet sokaklardaEvde olan çalışmak ister çalışan evde olmak ister
Herşey de.zorluk var
Bugün yemeğim var evlerde temiz yasak olmasa gezicem ama ev öyle bir yerdeki burnunu çıkarsan evden polis amcalar karşın da
evet meşhurSenin memlekette güzel
Anammm biber salçası ve kuru biber dolması acili o geldi birden aklıma
Acıktım galiba
ben işe gider polis bile durdurmuyorBen dün markete gittim bi. Anladımki bir tek ben evdeymişim. Millet sokaklarda
Ben dün markete gittim bi. Anladımki bir tek ben evdeymişim. Millet sokaklarda
Aynen dün.markete gittim eve 50 adım a101 polis durdurdu elimde cüzdanı gösterdim markete dedim tamam dediben işe gider polis bile durdurmuyor
bizim buralarda okadar yok ya sizinkiler baya rahtmışAynen dün.markete gittim eve 50 adım a101 polis durdurdu elimde cüzdanı gösterdim markete dedim tamam dedi
Park var evin yanında çocuklar basket oynuyor dağılın dediler polisler çocuklar dağılır gibi yaptılar yine aynı oyun parkında anneler dolu sevgililer ağaç altında polisten kaçmalarını görecektiniz
Ondan konya hep kırmızı yabizim buralarda okadar yok ya sizinkiler baya rahtmış
Polisi görmedim bile valla. İnşallah faydasını görürürz Artık ne diyimben işe gider polis bile durdurmuyor
Burda da şuan dışardan çcocuk sesleri falan hiç bitmiyorAynen dün.markete gittim eve 50 adım a101 polis durdurdu elimde cüzdanı gösterdim markete dedim tamam dedi
Park var evin yanında çocuklar basket oynuyor dağılın dediler polisler çocuklar dağılır gibi yaptılar yine aynı oyun parkında anneler dolu sevgililer ağaç altında polisten kaçmalarını görecektiniz
Orası neresiBurda da şuan dışardan çcocuk sesleri falan hiç bitmiyor
Neyin vardı kuzum yoktun ne zamandırDaha iyiyim dualar o kadar iyi geldi ki Canim.
Dua eden herkesten Allah razı olsun.
Kimseyi Rabbim kötü sözlü kalp kıran insanlarla sınamasın.
Evde olan çalışmak ister çalışan evde olmak ister
Herşey de.zorluk var
Bugün yemeğim var evlerde temiz yasak olmasa gezicem ama ev öyle bir yerdeki burnunu çıkarsan evden polis amcalar karşın da
Üzdün beni minnoş
çatlak bulur hemen araştırmacı gazatesi müge anlı oNeyin vardı kuzum yoktun ne zamandır
bende yemekten yana kaygısızım bugün
gülüüüm bizim mıhdarımız Catlak-kurabiye sıtalk gıraliçesi yakalar seni
Mıhdar o mıhdarçatlak bulur hemen araştırmacı gazatesi müge anlı o
canım dolma istedi yaaaaaaMıhdar o mıhdar
Mıhdar dan dolmayı nasıl çıkardıncanım dolma istedi yaaaaaa