- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Hahah bende işletecektimdeAzcık gelir yabancı olarak sizi işletirim ahaha
Haziran da kız benim değişim vakti daha çok vArdüüşünüyorum yeni şeyler
Annamm kızz groottan korkulur mu nası tatlı bakmış baksanaresmimi bende sevdim ismimde güzel dimi sen de profil resmini değiştir kurban olayım korkuyorum
Ooo olay mö idi burası daha yeni pampişimPeRRieR burasinin kapisi acikken farkli yerlere gidip kendini itip kaktirmak neden?
Senin asaletini yerimmmOoo olay mö idi burası daha yeni pampişimhem niye gitmeyelim kuzum yanı. Burda topıklere ızın alarakmı giriyoruz. Cok cok giriyoruz kafa sarmazsa bıdaha girmiyoruz.Ama orası gercekten cehennem gibiydi gııııı Ama ben yinede orda bayagı bir direndim hemen kotu dusunmek istemedim. Cunku orda gercekten kaliteli hatunlarda vardı bebeklinick gibi filmdelisi gıbı mesela ve bıcok. Neyse baktım olmuyo bende verdim ayarı ha bide onlar itmedi itmeye calıstıda ben kendi asaletimineeen actım kapıyı cıktım lüffen orayı duzeltelim anadınmı
korkuyorum ama şu ayakta uyuyan küçük kız iyiydiHahah bende işletecektimdeMinnosprenses ifşa etti
Annamm kızz groottan korkulur mu nası tatlı bakmış baksana
Daha iyiyim dualar o kadar iyi geldi ki Canim.
aminnn canımDaha iyiyim dualar o kadar iyi geldi ki Canim.
Dua eden herkesten Allah razı olsun.
Kimseyi Rabbim kötü sözlü kalp kıran insanlarla sınamasın.
Aminn canım benim Rabbim iyiliğini mutluluğunu daim etsin inşallah. Allah senden de razı olsun dediğim gibi nazarında vardı annem bilir böyle okuyunca nazar olduğunu felan. Ondan bana geçmiş sanırım okurken hissediyorumDaha iyiyim dualar o kadar iyi geldi ki Canim.
İyi tamammmm gidem de kendime profil resmi bulaayımmmmm hıhhhh BACIMMM GIIIkorkuyorum ama şu ayakta uyuyan küçük kız iyiydi
Bilmiyorumki koyduktan sonra beğenmedim minnoşummimariyede güzel ama eden değiştircen
Belki senin yapamadığını yaparıHahah bende işletecektimdeMinnosprenses ifşa etti
Annamm kızz groottan korkulur mu nası tatlı bakmış baksana
Siz okuyana kadar üzerimde halsizlik mutsuzluk vardı dualar vesilesiyle Allah im izniyle rahatladım.Aminn canım benim Rabbim iyiliğini mutluluğunu daim etsin inşallah. Allah senden de razı olsun dediğim gibi nazarında vardı annem bilir böyle okuyunca nazar olduğunu felan. Ondan bana geçmiş sanırım okurken hissediyorum
Hep iyi ol inş canımDaha iyiyim dualar o kadar iyi geldi ki Canim.
Groottan korkmam da hani bi üye var habibte di galiba Allah rızası için resmini değiştirse yav
Tospik artık özleşmiş onlarGroottan korkmam da hani bi üye var habibte di galiba Allah rızası için resmini değiştirse yav
Nane diye bi üye de yapmış aman AllahımTospik artık özleşmiş onlar
ben müge anlı merakımnan bululur kim olduğunuuBilmiyorumki koyduktan sonra beğenmedim minnoşum
Belki senin yapamadığını yaparı1 ay sonra
"Selam bebekler" diye giriveririm konuya
keşke evde olsamda sıkılsamEvde canım sıkılı yooooooo