Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

PeRRieR burasinin kapisi acikken farkli yerlere gidip kendini itip kaktirmak neden?
Ooo olay mö idi burası daha yeni pampişimhem niye gitmeyelim kuzum yanı. Burda topıklere ızın alarakmı giriyoruz. Cok cok giriyoruz kafa sarmazsa bıdaha girmiyoruz.Ama orası gercekten cehennem gibiydi gııııı Ama ben yinede orda bayagı bir direndim hemen kotu dusunmek istemedim. Cunku orda gercekten kaliteli hatunlarda vardı bebeklinick gibi filmdelisi gıbı mesela ve bıcok. Neyse baktım olmuyo bende verdim ayarı ha bide onlar itmedi itmeye calıstıda ben kendi asaletimineeen actım kapıyı cıktım lüffen orayı duzeltelim anadınmı

Senin asaletini yerimmm

Daha iyiyim dualar o kadar iyi geldi ki Canim.
Dua eden herkesten Allah razı olsun.
Kimseyi Rabbim kötü sözlü kalp kıran insanlarla sınamasın.
Aminn canım benim Rabbim iyiliğini mutluluğunu daim etsin inşallah. Allah senden de razı olsun dediğim gibi nazarında vardı annem bilir böyle okuyunca nazar olduğunu felan. Ondan bana geçmiş sanırım okurken hissediyorum

Siz okuyana kadar üzerimde halsizlik mutsuzluk vardı dualar vesilesiyle Allah im izniyle rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…