- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.328
allah razı olsun canımmmmmOyy gel yapam sana
Off bende çok severimcanım dolma istedi yaaaaaa
allah razı olsun canımmmmm
Gelin ben yaparım sizeOff bende çok severimbana kuru dolma yapsana minnosum
Tamam gel vallaha bak o da elde oyarım ben incecikOffff dutum içli koftedeee
Off allahım ışınlanmak istiyorum, bal mısın kızım senTamam gel vallaha bak o da elde oyarım ben incecikgelin yaparım yuvalama da var mantılar sizden
DutumOff allahım ışınlanmak istiyorum, bal mısın kızım sen
Bugün yine kendime kahrettim oralara dogmadigim için dutumDutumgeel söğürme vaar lahmacun var analı gızlı var ama minnoş paklavalar senden
Kız burdayız diye hergün baklava mı yiyoz ama olsa yerim vallahaBugün yine kendime kahrettim oralara dogmadigim için dutum
Asaletiyle bizi de tuttu çıkardıOoo olay mö idi burası daha yeni pampişimhem niye gitmeyelim kuzum yanı. Burda topıklere ızın alarakmı giriyoruz. Cok cok giriyoruz kafa sarmazsa bıdaha girmiyoruz.Ama orası gercekten cehennem gibiydi gııııı Ama ben yinede orda bayagı bir direndim hemen kotu dusunmek istemedim. Cunku orda gercekten kaliteli hatunlarda vardı bebeklinick gibi filmdelisi gıbı mesela ve bıcok. Neyse baktım olmuyo bende verdim ayarı ha bide onlar itmedi itmeye calıstıda ben kendi asaletimineeen actım kapıyı cıktım lüffen orayı duzeltelim anadınmı
Ne haber güzellik
İyi etmiş laa zaten ne işiniz var o topikte sizin yeriniz buraNe haber güzellik
Canım kurabiye çekti aybı parca isirabilir miyimmmmmmmm
Eskiden yediğimiz hurmalar onlarİyi etmiş laa zaten ne işiniz var o topikte sizin yeriniz bura
Sormagı kız sizin eski topiği buldumoradaydım @PeRRieR buldum yavrum konuyu sana da beğen attım kolay bulasın diye
O neymiş öyle ya çok garip gerçekten
O neydigızKız burdayız diye hergün baklava mı yiyoz ama olsa yerim vallahaşeyi de çok severim müşemmek tatlısı
İstanbul. Ama gerçekten bizler sıkıldık çocuklar napsımOrası neresi
Aynen burda da öyle bizler sıkıldık bidenyaz geldi çocuklar dışarıyı istiyor
Bi bitse şu illet ama zor çok zor
Ahahaha ensemden tutup atacaklar meydanlara minnoşla ikisiNeyin vardı kuzum yoktun ne zamandır
bende yemekten yana kaygısızım bugün
gülüüüm bizim mıhdarımız @Catlak-kurabiye sıtalk gıraliçesi yakalar seni
Yaparlar valla aman bacımsu dikkat etİstanbul. Ama gerçekten bizler sıkıldık çocuklar napsım
Ahahaha ensemden tutup atacaklar meydanlara minnoşla ikisi
Yaparım canım gel misafir ol bizeOff bende çok severimbana kuru dolma yapsana minnosum
O hanhi tatlıKız burdayız diye hergün baklava mı yiyoz ama olsa yerim vallahaşeyi de çok severim müşemmek tatlısı