- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.324
ne olmuşşşşşşşşşNane diye bi üye de yapmış aman Allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olmuşşşşşşşşşNane diye bi üye de yapmış aman Allahım
Hahahah biraz.once bdv konu var bekarlar nasıl vakit geçiriyor diye ordan biride aynen boyke demişkeşke evde olsamda sıkılsam
ManyakOoo olay mö idi burası daha yeni pampişimhem niye gitmeyelim kuzum yanı. Burda topıklere ızın alarakmı giriyoruz. Cok cok giriyoruz kafa sarmazsa bıdaha girmiyoruz.Ama orası gercekten cehennem gibiydi gııııı Ama ben yinede orda bayagı bir direndim hemen kotu dusunmek istemedim. Cunku orda gercekten kaliteli hatunlarda vardı @zorunlunick gibi filmdelisi gıbı mesela ve bıcok. Neyse baktım olmuyo bende verdim ayarı ha bide onlar itmedi itmeye calıstıda ben kendi asaletimineeen actım kapıyı cıktım lüffen orayı duzeltelim anadınmı
ama öyle bak evde yapacak birşeyler uluyorum sıkılmıyorum zaten mutfağa girersem akşam oluyorHahahah biraz.once bdv konu var bekarlar nasıl vakit geçiriyor diye ordan biride aynen boyke demiş
Bazısı keşke bekar olsam da evde.olsam demiş
Hahha ordan cavabı almıştım buda takviye oldu
Resmini kötü bir herif yapmışne olmuşşşşşşşşş
ahahah ama çok güzelll oluyor yaaa böyle görünce gazoz içesim geliyor HAbibteResmini kötü bir herif yapmış
Evde olan çalışmak ister çalışan evde olmak isterama öyle bak evde yapacak birşeyler uluyorum sıkılmıyorum zaten mutfağa girersem akşam oluyor
Allah muhafazaahahah ama çok güzelll oluyor yaaa böyle görünce gazoz içesim geliyor HAbibte
gazoz olma efsane olAllah muhafaza
nerede evinEvde olan çalışmak ister çalışan evde olmak ister
Herşey de.zorluk var
Bugün yemeğim var evlerde temiz yasak olmasa gezicem ama ev öyle bir yerdeki burnunu çıkarsan evden polis amcalar karşın da
Konya da yaşıyorum evin yanında hastane var ve polisler hiç eksik değil hastane yanında koca park var orda pusudalargazoz olma efsane ol
nerede evin
konya dedin canımı yedinnn ben konyada okudum aşık oldum konyayaKonya da yaşıyorum evin yanında hastane var ve polisler hiç eksik değil hastane yanında koca park var orda pusudalar
Üzdün beni minnoşben müge anlı merakımnan bululur kim olduğunuu
tamam anlarsam belli etmemÜzdün beni minnoş
Aaa hangi bolum hangi universite aaa bak bende.mutlu oldumkonya dedin canımı yedinnn ben konyada okudum aşık oldum konyaya
Şaka yapıyorum kız yapmam öyle bişeytamam anlarsam belli etmem
selçuk üniversitesi maliyeAaa hangi bolum hangi universite aaa bak bende.mutlu oldum
aahahah bencede söyle sonra bizin güven problemimiz oluyor bir ara herkese fake diye bakıyordukŞaka yapıyorum kız yapmam öyle bişey
Söyliyimde yarın öbür gün biri yapar konu başıma kalır
Ne güzel sevindimselçuk üniversitesi maliye
Ay biliyorum bi olayı allah korusun. Ama ben değilim emin olabilirsinizaahahah bencede söyle sonra bizin güven problemimiz oluyor bir ara herkese fake diye bakıyorduk
çok güzel memleket keşke kalsaydım orada bayıldım vallahNe güzel sevindim
Konyayı sevmenede sevindim