Elektrik süpürgesi 10 gündür bekliyordumT4 kalmadı kız artık autocadler idecadler var
Ay allahhhpeki halıları parlatan şey ne dün çay döktümde halıma silmiştim sabah geri çıkmış leke
Güle güle kullan canımUyandım canım hemde tam vaktin de
Kızlar dün demistim ya kargo gelicek diye şükür geldi ve kullandım evim gıcır gıcır püŕü pak oldu
Meğer halılarım ne güzelmiş ortaya çıktı hahah
Parlatıcı dök ıslak mendille silT4 kalmadı kız artık autocadler idecadler var
Ay allahhhpeki halıları parlatan şey ne dün çay döktümde halıma silmiştim sabah geri çıkmış leke
Saolasin canımGüle güle kullan canım
güle güle kullan canımm ohh temiz temiz otur şimdiElektrik süpürgesi 10 gündür bekliyordum
Yenisi gelicek diye eskisini paketledim arabanın bagajina koymustum on gündür evler süpürülmüyor
Ev aldı başını gitmişti şimdi temizledim ohhh
Misssss gibi oldu bacimmm
Dün cifle sildim kırmızı kutu varya ondan. Çıktı gibiydi ama yok. Bide öyle deniyim bakalım. Zaten bu halı bana gınalar getirdi hiçbir leke çıkmıyoParlatıcı dök ıslak mendille sil
Autocad de olmaz şimdiT4 kalmadı kız artık autocadler idecadler var
Saol canımgüle güle kullan canımm ohh temiz temiz otur şimdi
Dün cifle sildim kırmızı kutu varya ondan. Çıktı gibiydi ama yok. Bide öyle deniyim bakalım. Zaten bu halı bana gınalar getirdi hiçbir leke çıkmıyo
Var var kuzum genelde o kullanılıyor. idecad aslında daha güzel kolaylık ama autocade alışmışızAutocad de olmaz şimdi
No nooo yaa senin adın resmin böyle çok güzeladını değiştirdi alışamadın tabi bende değiştirsem mi
Benim camlar kaldı hava yağmurluBende diyet diyet pasta yapcm
Yaa seninki güzeldiKeşke benimde zamanım gelse artık bende değişsem adımı
Beybim işte napim dil uzun geliyor içeride canı sıkılıyormuş arada çıkar gezdir beni diyorHep bi dil çıkarmalar filan
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullan güle güle kullanHahhahha kargo
Azcık gelir yabancı olarak sizi işletirim ahahaNo nooo yaa senin adın resmin böyle çok güzel
Benim camlar kaldı hava yağmurludiyet pastanın tarifini şuraya bi yere bırak bacım da bayram sonu diyete başlıcam lazım olur
Yaa seninki güzeldiama değiştirirsen de haber ver gı sonra yabancı sanmayak
Beybim işte napim dil uzun geliyor içeride canı sıkılıyormuş arada çıkar gezdir beni diyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullan güle güle kullan
evet dutluk güzeldi beee
minnoşkalsında yanına başka birşey eklim ifşa olmayım diye ismime yakın ya ne yapsam acabaEvet bencede minnosum
resmimi bende sevdim ismimde güzel dimi sen de profil resmini değiştir kurban olayım korkuyorumNo nooo yaa senin adın resmin böyle çok güzel
Benim camlar kaldı hava yağmurludiyet pastanın tarifini şuraya bi yere bırak bacım da bayram sonu diyete başlıcam lazım olur
Yaa seninki güzeldiama değiştirirsen de haber ver gı sonra yabancı sanmayak
Beybim işte napim dil uzun geliyor içeride canı sıkılıyormuş arada çıkar gezdir beni diyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullan güle güle kullan
haber ver ama sonra nasıl tanıcazAzcık gelir yabancı olarak sizi işletirim ahaha
Haziran da kız benim değişim vakti daha çok vArdüüşünüyorum yeni şeyler
Dutlukta güzeldi evetevet dutluk güzeldi beee
minnoşkalsında yanına başka birşey eklim ifşa olmayım diye ismime yakın ya ne yapsam acaba
Vericem vericem tabihaber ver ama sonra nasıl tanıcaz
Minnoşpiyemsesevet dutluk güzeldi beee
minnoşkalsında yanına başka birşey eklim ifşa olmayım diye ismime yakın ya ne yapsam acaba
mimariyede güzel ama eden değiştircenDutlukta güzeldi evet
Vericem vericem tabi
Kesinlikle minnosum çok yakışırolurrr resmimlede uyumlu piyemses olurum
canımmm 19 mayıstan sonra yapıcammKesinlikle minnosum çok yakışır