Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Daha onceden oturup kalktıgınız bir dostunuz aile dostunuz diyelim. Bı Anda arama sormayı kesse. Siz arasanız bile artık o aramasa. Ve sizde bir sure bekleseniz belki Bı sıkıntısı vardır felan diye ama aradan 7 8 ay gecmesine ragmen hıc ses cıkmazsa her yerden silermisiniz o kisiyi? Şöyle bi konu oldu aslında cok az bir miktar bir borcumuz vardı onlara. Bıkac ay gec odedık. En basından bu sekil olcagını konuşmuştuk ama... Zaten yakın zamanda odedık. Bundan dolayımı acaba diyorum benKadın kustu bana sankı. Annemi cok severdi onu bile aramaz olmus kanser olmasına cok uzulmustu ama yınede aramamıs hıc.

bence sor canım sıkıntı mı oldu diye güzelce başka dertleride vardır belki

Masaj ına aramana cevap vrrmiyo mu

Ben olsam bi sıkıntı mı var bi kabalık mı ettim diye sorarım. Sohbetin devamına göre çirkefleşirim. Baktım olmuyo bende aramayı keserim

Günaydın kızlar

Yeni bişe öğrendim emoji skoru bizim aldığımız emojilermiş ben attığımız emojiler sanıyordum yeni bilgi bu kadar beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Delu bende bişiy soyliyim, emojiler artıp belli bir sayı oldukça puan geliyo mesaj yazdıkça da aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…